Pets to Canada
-
Вітання групі. Опишу трохи свого досвіду, бо летіти будемо в п'ятницю. Отже, з приводу перетину кордону щ Польщею- це вже була третя наша поїздка з собакою. Попередні рази всі папери були: і чіп, і пас порт, і сертифікат щеплень, і титри.. Жодного разу ніхто нічого не перевірив, але ви як господарі маєте бути дуже відповідальними. Цього разу я знову-таки отримала ф1, розмитнила її в своєму місті в Україні, бо маючи квитки на літак не хотіла ризикувати. Вже тут , в Варшаві, з їздила на Гагаріна, 15 , вони оглянули всі папери і сказали, шо у них нічого оформлювати не потрібно, лишень у ветеринара справку за 48 годин пол обробку. Можливо комусь то стане в пригоді. 🇺🇦
-
Друзья, поделитесь пожалуйста у кого какие переноски были для перелета? Дано-кот 5,5 кг, собака 3 кг
-
Переноски есть в закрепе и по поиску тут много описывали про них. Смотря где будет лететь животное - оттуда и отталкивайтесь
-
Упс) сорри. Спасибо 🤗
-
Можливо комусь буде корисно. Я сьогодні отримала Ф1 на Волинській в Києві через 14 днів після забору крові на сказ. Видали без питань.
-
Ні, досі на карті))) дзвонили в Air Canada,сказали,шо з квитками все ок, + two pets in cabin confirmed. Оператор дуже здивувалася, сказала, почекайте, піду спитаю і 20 хвилин слухали музику. Потім зв'язок урвався. Завтра будемо ще раз набирати)
-
Добрий день! Шукаемо допомогу перевезти собачку, з Киева в Ванкувер. Мабуть хтось планує їхати, з Киева або сусідніх країн? Будемо вдячні за відгуки, будемо раді порозмовляти далі в директ. Фінансова компенсація включена. Наперед дякуємо за ваш час! :)
-
Доброго времени суток🙏❤ Подскажите, пожалуйста, какими телефонными операторами лучше пользоваться, чтобы не остаться без связи при перелете из Европы в Канаду? Кто каким пользовался? Украинскими операторами или европейскими? Заранее благодарю за советы🙏🙏🙏
-
Здравствуйте! Понимаю, таких вопросов была масса, но не могу найти подходящий ответ :( Мы не летали самолетом раньше, поэму очень сложно разобраться с маршрутом из Украины. Как понять, будет ли рейс транзитным или между пересадками нужно перерегистрировать багаж? Может кто-то может поделиться опытом/подсказать наиболее логичный маршрут из Украины(Одесса)-Калгари
-
Прописка вам подходит. Мы може любой адрес указать, где проживаете
-
В Калгари самый удобный с Амстердама или с Франкфурта, а туда лучше доехать чем-то наземным
-
Ну у меня еще билета нет, честно говоря я первый раз буду везти свою кису и очень переживаю, боюсь, что я не справлюсь с такой нагрузкой в первый раз🤪😇