Pets to Canada
-
Дякую. Пішла писати.
-
Большая часть людей, которые этим занимаются - возят карго. Вам это не подходит. Билет стоит 1200 злотых. Но надо найти либо тех, кто возьмет кота с собой либо тех, колибактерия такую услугу за деньги. Я встречал несколько реклам в инсте на этот счет. Имхо, Вам надо гуглить и спрашивать у каждого.
-
Доброго дня всім. Чи комусь відомо про таку можливість, щоб привезти кота у Варшаву і передати компанії, яка його посадить на літак до Торонто? Знаю, що у знайомих так прилетів кіт, окремо від них, бо їх з ним чомусь не пустили в літак. Білет коштував 1600 злотих. Летів він у великів клітці… Але там потрібно сдавати якісь тести за день чи два до вильоту…Як це дистанційно організувати, не маючи знайомих у Варшаві, я не знаю. Всі щеплення в нього є. Але ще переживаю бо він не дуже любить навіть в авто їздити…
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, який алгоритм вивозу собачки за кордон Україна-Польща-Канада, як пропускають на кордоні з Польщею, які потрібні документи для вивозу (є чип, щеплення від сказу від 03.01.23 р.). Після сдачі титрів, чи потрібен карантин? Дякую велике.
-
До сих пор как вспомню, как будто ночной кошмар приснился (((
-
Кататься вместо санок...две скорлупки как раз)))
-
Добавила в закрепленные 26 новый абзац
-
Акана тут в половину дешевша, ніж в Києві
-
Огромное Вам спасибо за ответ, хорошего Вам дня ❤️
-
О, дааа, Германия....тут можно очень долго не просто сказать, а громко кричать 😅