Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Платити кожній, дзвонити в кожну. Люфтганза тільки в аеропорту приймає оплату
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Дивлячись в яку провінцію летите. В Ванкувері та околицях супер складно знайти житло по помірній ціні навіть без тварин. 1000-1400 тільки за окрему кімнату зараз це норма. З тваринами якщо 3% об’яв з ринку будуть дозволяти поселення, то велике диво. І за тварин будуть просити більший депозит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Я пам’ятаю прекрасні часи, коли в Ванкувері можна було зняти Таунхаус за 1100 😭 Зараз ціни такі, шо на голову не налазять. В три рази все подорожчало. Але можна спробувати знайти кооператив. Буде дешевше. Правда там черги великі на оренду, ну і попрацювати доведеться :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5192577713T Offline
    t5192577713T Offline
    Svitlana Zavertiaieva
    wrote on last edited by
    Це знаю, вже внесли кота на рейс, залишилася air Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t520394023T Offline
    t520394023T Offline
    Елена Цибрик
    wrote on last edited by
    В Калгари например есть организация CCIS, они селят и с животным, мне вообще сказали что именно Красный крест не селит, а вот такие организации, их в Канаде достаточно, я им на сайте написала, мне сразу ответили, но не факт что в день как прилетите будут места, поэтому все равно нужно иметь другой вариант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Дівчата добрий день підскажіть будь ласка хто летить з Варшави до вініпегу з собачкою в багажному відділені де замовляйте білети
    1 Reply Last reply
    0
  • t1006548723T Offline
    t1006548723T Offline
    Ol Ar
    wrote on last edited by
    Можна и никуда, если с собакой нельзя. Мы вже в "Европі" бомжували - Навіть ночлежки/лагеря не дали, я в салоні де працювала там и спала, повернулася додому. Якщо в Канаді ще так...нема слів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Ну, можу сказати так, що в плані того, що роблять євро країни для українських біженців, Канада такого не робить. Виплата грошова одноразова, ії не вистачить на довго. Житла не надає. Але є курси англійської безкоштовні і дозвіл на роботу. Cuaet це не програма для біженства, це програма для роботи по суті, якщо так чесно брати. Є організації що селять в готелях після прибуття, але то тижні два максимум, далі на вольні хліба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t559594950T Offline
    t559594950T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Добрый день , собираюсь покупать переноску для кошки 5 кг Бенгал. И Йорка 1.8 кг Поделитесь фото какие брали для таких животных По # не находит фото (((
    1 Reply Last reply
    0
  • t1006548723T Offline
    t1006548723T Offline
    Ol Ar
    wrote on last edited by
    Це я знаю, але мені в европі нічого не дали, отказ (ситуація нестандартна, бо в мене з давньої еміграції пмж осталось, навіть якщо я жила останні роки в Україні, послали подалі, жити під мостом). Якщо знов наступ через нас, то вибору нема крім Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Якщо ви згодні орендувати житло за 3000, то квартиру окрему можна знайти в ВС (околиці Ванкувера) від 2000 тільки ще додайте залог, комунікації, інтернет кожен місяць і страховка орендованого житла, але це треба шукати заздалегідь. Не легкий процес.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marielle
    wrote on last edited by
    Аирбнб берут с животными, просто нужно заморочиться и поискать (по фильтрам может выдавать очень мало вариантов, но всегда можно писать владельцам квартир и вполне реально получить разрешение)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Європа велика. Країни різні. Вашої ситуації не знаю, тому судити не можу. Мабуть може знайтися країна, де знайдете прихисток і в Європі. Як хочете ризикнути, то шукайте в Канаді хвостів заздалегідь. Я ж кажу, що є в організації шо селять в готелі по прибуттю. Тижні на два. Але! Забронювати це неможливо заздалегідь. Вони пускають «по заповнюваності». Тобто буде місце-пустять. З тваринами пускають. Але це тільки на два тижні. За цей час треба знайти житло на оренду або хоста. До цього треба готуватися заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Это лучшее по северной Америке. И как оно? Были случаи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    Вбил в Гугл «veterinary health certificate 48 hours before departure» и тьма инфы. Как прилетать в ЕС, как покидать, как залетать в разные страны, и все все все. Читать можно до Рождества. Но надо хотеть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Talantseva
    wrote on last edited by
    Це в якому місті airbnb не беруть з собаками?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    В більшості випадків можна знайти airbnb з твариною, тільки доплата буде окремо, або залог. А оренда, то вже складніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimansh
    wrote on last edited by
    В airbnb самый лояльный выбор жилья с собаками. Что краткосрочно, что долгосрочно. Ставьте галочку - животные и вперед, за удачей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віталій Боднар
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна брати ручну клажу якщо буде перевозитись кішка в салоні літака? Чи кішка вже рахується замість ручної клажі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t357394551T Offline
    t357394551T Offline
    oksana_k
    wrote on last edited by
    У Вінніпезі, Манітоба дають 30 днів на готель, на ск знаю я з тваринами пускають, поправте якщо хтось знає краще
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags