Pets to Canada
-
После прохождения всех формальностей, то есть далеко не сразу...
-
Плохо (((
-
Спасибо большое!
-
Если собака в большой клетке, да.. В самом конце, забираете багаж и собаку
-
У меня от посадки до выхода из аэропорта в торонто заняло 2 часа даже чуть меньше
-
Мы летим в Калгари ( интересно , как там обстоят дела ((
-
Там возможно даже быстрее. Не переживайте) наш лабрадор чувствовал себя отлично после 15 часов полетов на 2 самолетах 😅
-
Може знаєте чи в Парижі потрібна така довідка?
-
Собака летела со мной в салоне.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста кто летел westjet как вы регистрировали питомца на борту? Не могу найти номер телефона на сайте. Спасибо
-
Я не летела , но вот попробуйте этот номер 1-888-937-8538 они конечно очень постарались спрятать его так, чтоб к ним никто не звонил лишний раз...
-
Та можливо хтось конкретно знає, хто працює в неділю.
-
Спасибо, попробую
-
Якщо буде актуально комусь. Дізналася, що забирають у притулок. Вартість утримання 60$ за день. Це аж 840$ за весь період карантину(( Можна спробувати знайти волонтерів, які прихистять на цей час у себе тваринку.
-
На сайті авіакомпанії в розділі реt можна залишити запит, щоб передзвонили, бо я не змогла додзвонитися сама. Але є нюанс, треба на телефон встановити програму, яка вам дасть можливість дзвонити і приймати дзвінки з канадійський номерів, я в плеймаркеті скачала. Вони передзвонили, і у оператора можна дізнатися чи є місце для тваринки, на той рейс, який вам необхідний
-
Fongo, назва
-
Добрий день, пошук нічого не видає, перечитати все нереально, тому запитаю: чи хтось давав псу якесь заспокійливе чи снодійне перед перельотом в багажному відділені? Є якісь поради?
-
Зверніться до ветеринара, такі ліки не продаються у зоомагазинах.
-
то зрозуміло, я скоріше про те давати чи не давати взагалі, або годувати чи не годувати перед вильотом ш т.д.
-
Зверніться до найближчого пункту допомоги переселенцям. Мені там все розповіли і дали пігулки заспокійливі але для котика.
Post 8072 of 173583