Pets to Canada
-
Кто летел с котом в салоне с Мягкой переноской , сфоткайте пожалуйста свои переноски 🙏🏻 Их столько видов 🫠 Раньше только с пластиковыми ездили , а тут решили что лететь лучше с Мягкой я как открыла гугл 😱 Может кто подскажет какие брать лучше а на какие вообще не смотреть , спасибо 🙏🏻
-
Добрый вечер. Нашла по поиску ваше сообщение , подскажите пожалуйста габариты вашей переноски . Все пишут что мягкие можно больше чем по требованиям к пластиковым . Но боюсь чтоб не взять слишком большую 🙃 Летим тоже туркишами , только с Молдовы
-
В закрепах все расписано. На сайте авиакомпани должен будь раздел про животных и там описано какие габариды и вес идут в салон а какие в багаж. Потом надо будет позвонить оператору и узнать есть ли места для животных на интересующий вас рейс, потом купить билеты (можно сразу через оператора) и к купленным билетам добавить и оплатит животное
-
Якщо у тварини паспорт ЄС, то титри не потрібні
-
Навіть якщо летить із Турції?
-
Добрий день. Чи є в групі , хто летів до Канади з Естонії з тваринкою ? Ми підбираємо рейси , з Естонії не перевозять тварин . Не знаємо , як добратися (
-
Європейському паспорту титри не потрібні
-
Кто-то летел с собачкой в Канаду из Каира?
-
Друзі, доброго дня! Допоможіть, будь-ласка. В кота є білет з Анталії до Калгарі через Амстердам. В нього європейський паспорт, чіп, всі щеплення. Але нюанс - тітри зробили в Перших числах січня, а летіти 4 березня. Тобто не пройде 90 днів. Зо робити???
-
ми в Італії, дзвонила в державну, сказала що я не маю пермессо та в лютому виїзжаю в Канаду,та термін вакцинації підійшов. Вони відповіли що можна в існуючий укр міжнародний паспорт вклеїти дані про щеплення, просто у будь якого ветеринара робити вакницу щорічну. Державний сказав що може виписати сертифікат по моєму закордонному паспорту. Я після розмови по телефону ще написала на пошту і отримала ту саму відповідь. Спробуйте в вашій провінції знайти державну вет клініку в гуглі, подзвонити , розказати проблему і попередити що напишете на пошту. Коли я писала лист, прикріпила усі документи собаки ( паспорт із вакцинами, титри) . Відповіли що документи в порядку, робіть вакцинацію, потім до них із документами за сертифікатом. Ми зробили 19.01, 21 день чекаємо . Вклеїли і обробку і вакцинацію.
-
Тільки LOT
-
Дякую вам🙏
-
Не бачила там такого. Бачила що в преміум економі неможна, бо там неможилво нормально розташувати тварину. В стандартному економ можна. тим паче, знайомий нещодавно летів з котом в салоні. Ми будемо через два тижні летіти з Ірландії, то ми обрали складний білет через Париж та Амстердам, клм і ейр франс