Pets to Canada
-
Друзі, доброго дня! Допоможіть, будь-ласка. В кота є білет з Анталії до Калгарі через Амстердам. В нього європейський паспорт, чіп, всі щеплення. Але нюанс - тітри зробили в Перших числах січня, а летіти 4 березня. Тобто не пройде 90 днів. Зо робити???
-
ми в Італії, дзвонила в державну, сказала що я не маю пермессо та в лютому виїзжаю в Канаду,та термін вакцинації підійшов. Вони відповіли що можна в існуючий укр міжнародний паспорт вклеїти дані про щеплення, просто у будь якого ветеринара робити вакницу щорічну. Державний сказав що може виписати сертифікат по моєму закордонному паспорту. Я після розмови по телефону ще написала на пошту і отримала ту саму відповідь. Спробуйте в вашій провінції знайти державну вет клініку в гуглі, подзвонити , розказати проблему і попередити що напишете на пошту. Коли я писала лист, прикріпила усі документи собаки ( паспорт із вакцинами, титри) . Відповіли що документи в порядку, робіть вакцинацію, потім до них із документами за сертифікатом. Ми зробили 19.01, 21 день чекаємо . Вклеїли і обробку і вакцинацію.
-
Тільки LOT
-
Дякую вам🙏
-
Не бачила там такого. Бачила що в преміум економі неможна, бо там неможилво нормально розташувати тварину. В стандартному економ можна. тим паче, знайомий нещодавно летів з котом в салоні. Ми будемо через два тижні летіти з Ірландії, то ми обрали складний білет через Париж та Амстердам, клм і ейр франс
-
Турки не должны сажать на рейс если не вписан хозяин с которым летит
-
Не принципово - ми можемо і з іншої країни - в Аір Канада пишуть що тільки бізнес класом можливо тільки провезти - а це дуже дорого
-
Здравствуйте! Согласие на вывоз животного не хозяином из Украины увидела. Скажите, пожалуйста, а кто-нибудь из России вывозил животное без хозяина? Такая же бумага пишется? Мама везёт собаку из Турции в Канаду. Хозяин я. Паспорт у собаки международный, но заводили собаку в рф. Мне нужно написать согласие на вывоз собаки мамой на русском/турецком/ английском? Нужно ли его заверять? Кто смотрит это согласие? Турки при вылете или уже по прилёту в Канаде? Помогите, пожалуйста, разобраться. Спасибо 🙏
-
Привіт, хтось летів в Монреаль з маленькою собачкою в салоні - 4 кг - які авіалінії беруть, і звідки краще летіти - ми зараз в Ірландіі - не зовсім розумію якого вибрати перевізника - дуже прошу пораду 🙏🙏🙏
-
Где каша? Что именно сложно понять?
-
Проблема в том, что многи не проверяют какие авиакомпании по факту выполняют рейс...и вместо Франкфурт Торонто, пойдут и купят Варшава Виннипег... Поэтому я так "топлю" за чтение закрепов.
-
Юля, спасибо за подсказку, я дописала в основном посте. Разница в 10 раз.