Pets to Canada
-
В день вакцинації?
-
Его дает тот же врач в тот же день.
-
Добрий день! Підкажіть про сертифікат вакцинації від сказу, його видають, якщо пройшло вже півроку після вакцинації? Бто коли робили вакцину, то тільки в паспорті позначку поставили і все.
-
А що за фірма у бокса? А то інтригу навели :)))
-
В Эдмонтоне нет Про другие города уточняйте
-
Подскажите, а что на две недели в бесплатный отель уже не заселяют с животными по прилету в Канаду? Не пойму, что бронировать и что дешевле?
-
Наш досвід польоту з собакою Настав і мій час ділитись нашим досвідом польоту до Канади з собачкою в багажі Наш літак 20.01 прямий з Франкфурта до Калгарі. З самого початку шукали лише прямий так як не хотіли пересадок і очікувань,бо дуже переживала,як собака перенесе політ. Виїжджали ми з Вроцлава машиною,відповідно документи такі як іата ,огляд,проглистовка і дозвіл робили у Вроцлаві 18-19.01. Пакет мали весь:паспорт міжнародний укр АА,титри,сертифікат вакцинації від сказу,печатки в паспорті,іата і дозвіл на виїзд від повятового. Приїхавши у Франкфурт,вибрали готель прям в аеропорту,шоб спокійно собі з кліткою і валізами просто перейти з готелю в термінал. Відгук про готель потім їм напишу,бо ще той «сервіс» у них. Ось настав день Х, виліт у нас був в 13:30,ми спершу підідйшли на чекін і спитали яка процедура з собакою,за скільки часу найпізніше його можна віддати. В чоловіка вже був бордінг пас,в мене ні,через AVIH не видало,хоча чекін онлайн пройшла. Далі везли ми його в клітці з готелю до аеропорту,він гавкав так ніби його «ріжуть» чули його всі) На стійці мені дали папірець від авіа Air Canada і я заповнила ім’я тварини,свій телефон і все Далі нам сказали,що це все,можна ще його погуляти і тоді за 15 хв прийти і прийде працівник оглядати клітку і собаку. І тут момент - в нас на стійці чекіну не спитали абсолютно нічо на собаку,від слова взагалі нуль - ні паспорт,ні всі решта 100500 довідок які ми мали з собою і добували з нервами в останні дні) Але це скоріш виняток з правил)того я всерівно рекомендую перестрахуватися і мати все,що тут пишуть) Далі перевірили клітку,нас сказали,що там буде темп +18,і попросили зняти з собаки светр,хоча попередній працівник дозволила одягнути. Стосовно клітки,в нас було трішки води в мисці і в бутилці лід - нас працівник заставив вилити все,пояснивши тим,що собака іде на секюріті чек як людина і не можна,щоб була рідина,ми довго спорили,я доказувала,зрештою змирились і він заперечив ,що йому налиють води після проходження секюріті чеку. Далі сказали лишити його і іти самим на секюріті чек,бо залишались пів години до бордінгу. На бордінг нас пустили останніми,аж коли підветрдили,що собака в літаку. Ми мали ше таг на шлеї,яку лишили в клітці і відповідно перевірили чи собака там) Все - полетіли!) По прильоту теж весело,черга була велика,поки декларація,аж тоді пішли по багаж,шукаємо нашого Флеша,бачу стоїть серед сумок клітка і тишина - підбігла,він так втішився)а далі ще чекали ворк перміт біля двох годин - вже були дуже змучені і хотіли собаку випустити,а не можна поки не отримаєш документи. І лиш офіцер спитав на собаку - сертифікат від вакцинації від сказу. І тут я йому на стіл все все показала і сертифікат і паспорт і титри)То після того як в аеропорту спитали абсолютно нічо) І все ми вийшли в світ)
-
+ инфа: в украине чипы двух марок - Трейсер и Байер.
-
Добрый день. А кто-нибудь делал титры антител от бешенства для котов будучи в Канаде? Какая стоимость?
-
я погуглил. *0981* = произодитель. TRACER, это чип у моей собаки. в Вашем списке его нет, но таким образом можно нагуглить своего проиходителя. + я не вижу отметки обязательного поля. попробуйте пройти дальше с -SELECT-
-
Спасибо!
-
У нас не было карантина, но я оформляли все бумажки в Измаиле. Там мне дали сразу международный сертификат на выезд у таможенника. А вообще, правильно советуют иата сертификат заполнить и пусть частный врач вам поставит подпись и печать.
-
Сейчас буду пробовать 😅 Просто интересно, как другие проходили дальше. Может в системе ошибка
-
я бы попробовал ВСЕ, начав с тех двух, где написано микрочип**
-
хм. типа валидация стоит…. любопытно.
-
В ошибку..даже уже на одном из сайте зарегистрировала животных, что-то вроде "Animal ID" в Украине. Всё равно пишет "не правильный чип или эмитент.
-
Нам сказали,що не обов'язково.Але я зробила і вклеїла.
-
а международный куда ведет?
-
Вопрос для тех, кто УЖЕ в Канаде и брал лицензию. Что Вы выбирали в вопросе Microchip Issuer? Наши чипы не пропускает система...Может это у меня в провинции с этим проблема 🙃
-
По желанию
16 Jan 2023, 06:08
81094/174357
36 minutes ago