Pets to Canada
-
Доброго дня Переноска давно куплена тому не скажу назву, м’яка- багато є медіа файлах групи схожих. Вартість квитків : 60 євро Люфтганза, 100 еірканада
-
Вітаю! Потрібна порада. Плануємо за 40 годин вилітати з Варшави до Канади. Вчора згідно регламент для вильоту їздили обробляти від бліх та глистів до варшавської клініки на Гагаріна 5. Сказати що це жах - це буде компліментом. Засіб Flevox на холку було нанесено таким чином, що кіт його злизав і тепер почувається не дуже. За годину після нанесення кашляв, а зранку лежить. Не виглядає критичним, але лежить не там, де звичайно. Декілька разів потрошки рвав краплями слизу, зараз теж. Чи потрібно щось зараз робити? Дякую за поради.
-
У меня лично такого опыта нет, но рассуждая чисто логически - понимаем, что таких случаев происходят сотни, если не тысячи, на ежедневной основе по всему миру, это вполне стандартная практика. Если бы касательно пожилых собак были какие-то значительные риски, правила и ограничения у авиакомпаний такие случаи бы затрагивали. А поскольку они такое допускают, значит, скорее всего, самое страшное, что ждёт собаку - это временный дискомфорт и испуг
-
Телефонувала ще раз. Сказали, що це неможливо( Але Кондор є дочірнею компанією від Люфтханзи, яка ж дозволяє перевезення скоттіш фолд в салоні(((
-
Спасибі. Буду чекати.
-
Чи можливо написати якусь форму чи заяву і компанія розгляне виключення?
-
Як ви гадаєте, є сенс мені їхати у Франкфурт у аерлпорт і перепитувати?
-
Добрий день, підкажіть хто виїзжав без титрів? Через Румунію, бо зараз їх зробити трошки проблемно
-
дада, всё ок) я просто отзывам в гугле совсем не верю, а в инсте реальные рекомендации, а не рекламные ещё поискать нужно но как минимум попробую, спасибо)