Pets to Canada
-
Він зараз не біля мене, на жаль Rabies tag я не писала, і люди в групі теж бачила нічого не вказували. Для серії вацини там нижче є поле
-
Вест джет, він з переноскою важить до 8 кг, різні ваги по різному показують😆
-
Якщо з Польщі то потяг з Перемишля в Берлін (він по Польщі і інші міста проходить), і Берлін-Амстердам, в додатку Дойчбан можна дивитись. Далеко, але що робити Не буду нічого говорити про мопса в багажі, бо не впевнена на 100, але ніби Вест Джет бере. Ви їм дзвонили? Я теж лечу з мопсом, але в салоні.
-
В мене зараз нема світла і погано ловить інтернет, тому сайт не завантажується нормально, але ніби в них нема обмеження по вазі (на сайті саме розміри сумки вказані, а не вага)
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Спасибо вам за ответ. То есть там все как с человеческими билетами? Регистрируешься, делаешь check-in и они появляются?
-
Вот дополнение отдельным листком с Pet in Cabin дополнительной оплаченной услугой? Такое есть у нас, это считается за билет для животного, если распечатать?
-
Я покупала билеты онлайн, на собаку тоже. Ничего не распечатывали. Просто показали на регистрации
-
Вітаю! Ми два дні тому прибули до Польщі з України. Може комусь буде цікаво знати найсвіжіше при в’їзді до ЄС. Потяг Київ-Перемишль,ні Українські прикордонники,ні Польські навіть не запитали в нас паспорт 😂 не то щоб титри ))) Я сама підійшла на кордоні до лікаря і ткунала їм собаку і паспорти,щоб видали якийсь папірець. Ось
-
Ось варіант з 1 пересадкою на завтра з Перемишля в Амстердам. Де саме ви в польщі?