Pets to Canada
-
Хоча мені вона щось вже не дуже подобається, я знов дивлюсь варіанти🤣🙈
-
Або на Kijiji :)
-
На цю теж дивлюсь)
-
В мене маленький мопс, вона як котик, але переживаю, що Вестджет скаже, що вона під сидінням в літаку не зможе стояти вільно, і все🙈 але вона й не планує там стояти, інфа 100%
-
Привет всем, подскажите, такая переноска подходит для самолётов ?
-
Скажіть будь ласка, чи ці паспора відповідають вимогам ? Бо десь в чаті бачила що серія повинна бути АА, а у нас СР, чи проходять ці паспорти? І стосовно вакцини нам вкололи біофел сказали що він визнаний усіма країнами, але в часній клініці сказали що тільки нобівак проходить , з орієнтуйте будьласка наскільки це достовірно. Дякую
-
Подскажите пожалуйста, собираемся лететь из Москвы через турцию, как проходит процесс регистрации собаки, чишка 3кг, необходимо что-то указывать во время покупки билетов? Как регистрировать на самолет собаку и что делать во время пересадки в турцию Заранее всем спасибо!
-
Мені так і сказали, але хвилююсь, краще уточнити ці нюанси
-
Да учитывая что у нас было 5 огромных чемоданов две дорожных сумки два ноутбука пару рюкзаков собака йорик без переноски и кошка в этой переноски на меня одну с детьми хоть и не маленькими....поляки откровенно только восклицает матерь божья это все твоё
-
Тому і питання, це нормально чи потрібно йти з‘ясовувати чому так, бо на даний момент заплатила 3100 і це без титрів