Pets to Canada
-
На сайті 0 інфи
-
inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Чим проще? Я ж не можу контролювати перестановку багажа. Треба тільки прямий рейс. А вони коштують, наче я сама фрахтую весь літак
-
тобто все залежить від провінції
-
Так і подумала
-
Можу сказати що в BC нічого не платили)
-
Нуу мы возили с пересадкой (2 часа), собака в багаже - никаких проблем не было
-
Необязательно прямой рейс , можно и с пересадкой до 3 часов , к примеру. Возможно у вас сложный маршрут, конечно..
-
Наскільки я зрозуміла з сайту, то можливий податок якщо тварина ввозиться з комерційною метою, або якщо потребує додаткового огляду при контролі. Окремого пункту на сайті про офіційні податки немає
-
Але в будь якому випадку думаю що 30$ не так страшно, як потім розбиратись з прикордонниками
-
ми купляли квитки прямого рейсу Варшава - Торонто. Вийшло $1520 на двох із котиком Можливо ви кудись далі летите...
-
Девочки, а у меня две пересадки : Одна 5 часов стыковка Вторая 10 часов стыковка переживаю за собаку ужас как в багаже такс полетит мой. Мне на первой стыковке не дадут собаку, верно же? Только на второй ?
-
лише по прильоту видадуть
-
Хтось летів до Ванкувера?Поділіться досвідом
-
Вы лучше у авиакомпании уточните, а то такие долгие пересадки..
-
На большой стыковке не дадут разве? Там же после 5 часов можно забрать и авиакомпания меняется на второй стыковке.
-
Завтра спрошу , спасибо
-
Та я думаю вас заставят забрать.они же не будут играть,кормить, поить вашу собаку
-
Это не в их интересах, не дай бог что
-
Просто вы пройдёте границу туда и обратно
8423/174368