Pets to Canada
-
Доброго дня, шановні власники. Нажаль, маю негативний досвід співпраці з фірмою, яка тут пропонує свої послуги: будь-ласка, прочитайте, перед прийняттям рішення. Сайт фірми вселяє довіру, але то ілюзія. Мала досвід доставки маленької собаки зі Львова до Польщі. За весь час контактувала лише з однією особою, Оленою, яка наче є директором. Яку послугу я отримала: 1. Не майте ілюзію, що ви домовились про сроки: ні дати виїзду, ні доставки не мають значення, нижче поясню чому. 2. У фірми немає власних кур'єрів та авто: моя собака перевозилась в звичайних маршрутках в голій клітці та була доставлена водієм Бла-бла-кару, який навіть не чув про існування такої фірми. Ніякого супровідного персоналу взагалі немає. Тобто коли приїде ваш улюбленець залежить лише від того, хто згодиться його везти. 3. Ви будете максимально у невідомості, що з вашими тваринами, оскільки додзвонитися до Олени просто неможливо, повідомлення ігноруються. Ця особа вийде на зв'язок тільки коли їй зручно, і не факт, що в цей же день. 4. За весь час перевезення моя собака передавалась через купу невідомих людей, які взагалі не мають відношення до фірми. Як результат - втратили укр ветеринарний паспорт, собака приїхала налякана та дезорієнтована. Боялась залишатись дома сама,схудла. Після прохання знайти паспорт - повний ігнор: головне, що гроші отримала, далі - ваші проблеми. Якщо ви хочете справді послугу з доставки тварини в гарних умовах, а не менеджера з пихання тварини кому попало, то не звертайтесь до цієї фірми.
-
Увага! Негативні відгуки щодо цієї фірми, яка надає послуги перевезення тварин з України до Польщі!
-
Жесть
-
Об этой фирме я читала и другие негативные отзывы, но их быстро убирали. К посту пишут, что есть и смертельные случаи. Поэтому официальные фирмы дорогие. Там всё нотариально заверено. А это вообще непонятно кто...
-
Господи бідна дитина … добре що живою довезли 😞 жахливо що є такі люди
-
@ZebraPet @angelika_yodovna Yuliia o
-
Тай все одно стали найпопулярнішими перевізниками тварин в Україні, нажаль :( чи є взагалі в нас фірми з гарною якістю в цій сфері? 😔
-
Я ттт одразу вивозила і собаку і дитину.. не змогла б довірити таку цінність нікому. Але мені простіше . У мене малеча йорк
-
Привіт, я маю дистанційну онлайн-роботу $700, яка доступна з дому. Надішліть мені D-мейд, щоб дізнатися більше про співбесіду🤝
-
У них реклама кругом. Они всё время попадаются на глаза. И, наверное, цена приемлемая. Отзывы тоже есть, но неизвестно, реальные ли они. По Украине не знаю. А в Польше есть представительство перевозчиков, из нашего чата возили и довольные. Вроде, в закрепках есть контакты
-
В Одесі ми здавали у частній клініці. За кожну тварину платили 4000 грн. Це не терміновий. Ми чекали 2 тижні. То за двох заплатили 8 тис..
-
Хлопці та дівчата, якщо брати окремий рейс між провінціями з твариною, які документи потрібні крім тих, що будуть ще з Европи? Намагаюсь нагуглити, маса інфи про імпорт, а між провінціями - не знаходжу 😞
-
Я в курсі))
-
Та я там вище писала))
-
Набір крові це одне, а сам аналіз це інше.
-
Та на жаль така цінова політика незрозуміла(( Ну мені реально прийшли терміново, як планували за 4 к
-
А не довідки
-
Набір крові
-
Набір форми 1 можливо, але тітри завжди коштували недешево
-
Ми літали на LOT з такою переноскою-рюкзаком. Для тварин по спині 43 см не легко знайти переноску яка дозволена в салоні. Його можна спокійно запихати під крісло і собака собі лежить. Можливо комусь знадобиться))
16 Jan 2023, 06:08
21 minutes ago