Pets to Canada
-
-
t.me/petstocanada/74792 Ничего Вы не открывали. И не читали. Закреп 13. Первой же строкой по ссылке, после картинки указан ответ на Ваш вопрос. Но Вы обманываете, говоря, что читали. Эта группа не создана для ответов на каждый вопрос. В ней - аккумулировано невероятное количество инфы, которое надо искать. Но для поиска - надо хотеть. Никто не должен Вам отвечать на вопрос, который уже отвечен и, более того, закреплен в шапке.
-
Если кот завезен в Польшу без титров - Вы обязаны их сделать, это также необходимо для получения разрешения на вылет, которое надо делать за 48 часов до вылета. Кроме этого Вам стоит распечатать и подписать у врача сертификат ИАТА, не более чем за десять дней до полета. А так же, пройти врача и получить печать в паспорте (или бумажный health certificate) оптом, что животное здорово и готово к полету - там тоже нужны будут титры. Не будет лишним получить у врача, который ставил прививку, сертификат рабис. Если Вам что-то не ясно - Вам надо изучить все закрепленные сообщения и спросить конкретно то, что Вам осталось непонятным после чтения.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, плануємо перевезти кота з Польші до Канади. На руках є міжнародний паспорт, мікрочіп та відмітка в паспорті про вакцинацію. Які ще треба документи для кота та як правильно купувати квиток для кота (WestJet)? Буду вдячний за інформацію тут або в особисті повідомлення!🙏🏻
-
Добрий день! Я вибачаюсь, хочу спитати про виїзд зі Словаччини тварин у яких є паспорти еросоюзу але титрів не має, бо, цитую вереринара зі Словаччини «у нас титри майже ніхто не робить, це дорого! На одну тварину 400€ і такє інше.» паспорт та вакцинацію ми зробили ще у квітні 2022 року…. На початку місяця, я питала у цій групі які потрібні документи з виїзду з країни, мені була відповідь: паспорт, чіп, вакцинація, IATA, та хелс сертифікат, обробка від глистів. Це мене заспокоїло і я купила квитки згідно з інструкції яка є у групі , дуже дякукую, тварини з позначкою Confirmed у квитках. Тепер, я зайшла у групу прочитати про можливий досвід приїзду, аби підготуватись! Але, тепер я бачу, що ще треба титри для виїду з евросоюзу!! Чи я правильно все розумію? У мене літак 19.02 з Відня! Що я можу зробити у цій ситуації?
-
Мы летели из Брюсселя , осмотр делали в Люксембурге , и то справку не давали , а поставили штамп с датой в паспорте в графе здоровье , что собака здорова , и не было проблем при посадке , главное чтоб за 3 дня до вылета осмотрели собаку , не ранее
-
Привіт) підкажіть, будь ласка, коли ви дзвонили у авіакомпанії для броні місця для тварини, чи дають там перекладача? Так як з англійською не дуже.. Поділіться досвідом