Pets to Canada
-
Не мучайте животное! Все прививки можно перенести в новый паспорт нужного образца. Будете лететь , возьмите оба паспорта с собой. + титры + справки . Зачем колоть заново? У нас первая прививка от бешенства тоже была Рабиен , она достаточно сильная. Удачи!
-
Спасибо за ответ! Тогда это совершенно неудобно, лучше приехать в одно место , осмотреть животное , взять кровь на титры и там же получить результат. Так и сделаем) спасибо!
-
Так я і не хочу вакцинувати ще раз, тим більше у такий короткий термін. Але ж пишуть, що усі вакцини до чипу вважаються недійсними ( а я державного лікаря не знаю і не впевнена, що він захоче переносити вакцини від частного лікаря чи писати дату чіпування раніше, щоб вона збігалася з вакциною, яку раніше зробили
-
Подскажите пожалуйста Купили билеты до Виннипега Так как купли билеты через Expedia ,нужно ещё отдельный билет покупать чтоб добавить кота (WestJet )(Toronto -Winnipeg) Звоним уже четыре дня и не можем дозвониться 🤷чтоб узнать если ли место для кота . Что делать в такой ситуации
-
Сверьте пожалуйста ли р телефона, в закрепах про вестджет и про билеты есть. Звоните через вайбераут, если вы не в Канаде.
-
Вітаю , друзі , маю запитання , але трішки не по темі . Хто знайомий з транспортуванням Тварин в середині Європи . Маю летіти до Канади , і щоб спростити максимально перельот для тварини , потрібно Їхати З Ромунії До Франкфурта Потягом . Прямого рейсу немає . Є рейс з трьома різними пересадками . Власне і питання : як зробити максимально просто це . Як зареєструвати тваринку , і можливо є спосіб щоб оплатити "одним махом" усі білети . По документах собаки все є , все в порядку . Дякую за допомогу
-
Вам достаточно, чтобы он дату чипа и паспорта подогнал под вашу прививку. Даже если паспорт будет пустой. Главное потом и в старый паспорт вклеить номер чипа... чтобы идентифицировать
-
Добрий день. Таке питання, якщо летіти з Варшави чи видадуть на гагаріна сертифікат здоров'я при огляді кота якщо по титрам не буде карантину 90 днів? Чи взагалі їх не цікавлять титри, вони потрібні тільки при перетину кордону Україна-Польща? І як варіант якщо цей міжнародний сертифікат зробити в Польщі ,а вилітати наприклад з Австрії? Дякую за відповіді, просто нервую про переліт ,щоб все нормально склалось з документами.
-
В какой вам город нужно, почему столько пересадок? Или вы о поезде?
-
Их мало интересует карантин...а титры очень даже...
-
То когда сделан паспорт не имеет значения...мне паспорт сделали позже чем чипировали...я об этих бланках загран паспорта для животных узнала только когда сказала ветеринару о намерениях.
-
До Берлина нет прямого?
-
Ні , в цьому і вся проблема. Прямий лише автобус . А це набагато складніше . Якщо дивитися , Потяг до Берліну , То він також з пересадками і 50 годин у дорозі+ потрібно з берліну добератися до Франкфурта і виходить та ж кількість пересадок і набагато довше по часові ...
-
Добрый день. Есть тут тот, кто ехал со своим животным у которого хроническое заболевания и он должен постоянно проходить обследования. Как с этим?
-
Очень плохо с этим. Увы
-
Очень дорого
-
Очень плохо, это как? Дорого, не смогу проходить обследования?