Pets to Canada
-
Если один человек, то одно животное в салон, другое в багаж, на двоих можно
-
Ни разу с ней не летали надеюсь все пройдёт как вы сказали
-
Вы уже с ней летали? Наша тоже орет , когда едешь и тд, но именно в самолёте, пока туда доедешь, пока ждёшь регистрацию,пока самолёт и тд мы не даём ей спать и она сама на кипише, то когда в самолёт заходим - она успокаивается и ложиться спать
-
Поїзда немає прямого( тільки з 3 пересадками, мої не витримають 4 дні в клітках), можливо щось з Польщі є?
-
Дякую. Я в Бодрумі. І вже вичитала що треба буде йти і міняти його у відділення міністрества на міжнародний сертифікат. Тепер тіки думаю це все робиться за 48 годин до поїздки. І як це все встигнути. І ще в стамбулі пересадка. Чи можна в стамбулі зробити шоб хочаб розбити поїздку на два етапи бо кіт буде в шоці. Хоча може і бути так що треба брати там де кіт зареєстрований, а ветеринарів питати то вони нічо не знають тут, ще нові якісь правила з нового року ввели щото режстрації тварин.
-
З Польщі не буде дешево і в ЛОТ немає місця тваринам, можна шукати буси
-
Спасибо большое за ответ 🙏 буду надеятся, что все будет хорошо, а то переживаю, будут ли вопросы к тому, что собака сесть точно не сможет в такой переноске)
-
Мы с такой же переноской летаем, как на фотках. Кошка там не встаёт, везде пускают
-
Автобус до Амстердаму 40 годин це з Києва, з Варшави там до вечора вже будете, це я зараз про (Леобус кажу), летіти 9 годин
-
Хелм, Варшава, Пшемисль
-
Я дивилась - автобусом до Амстердаму 40 год, а потім летіти більше 20 год, шкода тварин, шукає найменш травматичний спосіб Найкращий варіант поїзд з викупом всього купе, куди з України можна добратись потягом? на сайтах залізниці нічого не бачу
-
Почитайте закріплені повідомлення, або задайте питання точніше, де тварина зараз, які є документи та звідки збираєтесь летіти
-
На якому сайті купляти, чи тільки в касах зараз? Шукаю по цілому інтернету - нічого, чи то квитків немає, чи в цілях безпеки не вибиває
-
Добрий вечір ,підскажіть будь ласка ,може хтось літав компанією AirCanada з песиками ?які умови ?що повинно бути у собаки ?
-
Я з Івано-Франківська хочу виїжджати, прямого автобусу до Амстердаму не знаходжу( може порадите на якому сайті шукати), тільки до Берліну з пересадкою, рахую всі пересадки і часи очікувань, тому так багато накидаю годин, котики вперше будуть в дорозі
-
Із Кракова (Польща) - Канада (Едмонтон ),із документів паспорт (але там написане інше ім’я хазяїна та родослівна ) Читаю
-
Можна спробувати з Кишеньову летіти, забудьте про Польщу, там немає місць тваринам
-
Якщо у вас є всі документи на тварин, як в закріпі 26, то можете дивитись бла-бла кар
-
Укрзалізниця
-
Тоді змінюйте паспорт на ЕС з вашим прізвищем. Думаю, що у вас не паспорт, а книжка здоров'я, чи щось таке
16 Jan 2023, 06:08
85446/176030
about an hour ago