Pets to Canada
-
Всім доброго дня! Потрібно забрати цуцика з України в Торонто. Хто планує їхати відгукніться будь ласка! Ціна за перевозку $300. Розходи за білет, та ін. беру на себе. Якщо цікавить, пишіть, домовимося.
-
Вітаю! Продублюйте, будь ласка, заповнений сертифікат ІАТА, не можу знайти в чаті. Ще маю таке питання. Чи критично, якщо паспорт на тварину європейського зразка заповнений польською мовою?Відповідно до вимог Канади паспорт обов'язково має бути заповнений англійською або французькою мовою. Допоможіть, порадою, будь ласка, хто їхав з паспортом ЄС заповненим польською мовою. Чи не було потім проблем в Канаді з реєстрацією на інший внутрішній рейс?Маю маршрут Варшава-Торонто-Галіфакс. Завчасно дякую.
-
Не можу додати контакти до свого поста. Роблю ще один. Компанія перевізник тварин в Польші. AirTrans Ul. Centralna 5,42-652 Pyrzowice, Poland Manila Roch +48322284023 [email protected] Можна просто подзвонити і сказати, що цікавить перевоз тварини до Канади і назвати куди саме. Там багато менеджерів. Я написала свого.
-
Підкажіть , будь ласка, яка оплата за растаможку тварини у Канаді? Чи залежно від породи? Дякую!
-
Дякую Вам! В нас теж, Чішка ) хочеться бути підготовленим.
-
Так, ми летимо у салоні (вона важить 3300, а з переноскою 5кг) . Я мала на увазі, чи потрібно платити за тварину ще по прильоту (окрім квитка і справки про стан тварини після польоту, що 37$ коштує?
-
Симпарика точно есть. У меня сестра тут своей собаке постоянно покупает, плюс я ей с Украины привезла( так дешевле даже) я спрошу у сестры как она тут их покупала. У нас тоже шпицуля и мы ему симпарика трио даем. Кстати, местные ветеринары говорят что зимой необязательно давать так как яица глистов и клещей не выживают при таких температурах. Нужно начинать с весны, когда стабильный плюс и у них период размножения.