Pets to Canada
-
Бронируете-звоните в авиакомпанию-уточняет породу вес, нужные стандарты переносок-ечли они согласны-покупаете билеты-звоните сообщаете данные рейса вписываете животных оплачиваете в аеропорту отдельно за транспортировку
-
Я писала им везде, получила ответ, что можно но только как багаж, в салоне нельзя. Дальше не разбиралась, нам этот вариант её подходит
-
Всім привіт! В когось був досвід поїздки з Торонто до едмонтона-калгарі на рентованому авто?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто знає. Чи можно в’їхати до Молдови з цуценям 3,5 місяці тільки з Міжнарожним ветпаспортом? Прививки є, але Немає титрів
-
Не подходит) если интересно полное письмо могу переслать
-
Мою знайому саме там не пропустили, розвернули. Бо не було ветеринара. Запропонували обо їхати на іншу таможню , де він є, або вертатися в Україну.
-
Это наверное Royal Jordan авиокомпания?
-
Орієнтовна ціна та час на дорогу.
-
Не, не авиакомпании а именно Британская служба какая-то которая регулирует ввоз и вывоз животных они же выдают лицензии, список авиакомпаний тоже есть на сайте их много
-
А що саме вас цікавить?
-
Скажите пожалуйста страховку годовую на собаку нужно сразу оплачивать по прилёту в Канаду?
-
Все дуже залежить від вашої можливості довго їхати в авто - там 3 з гаком тисячі кілометрів. Рахуйте мінімум 3 дні (це якщо ви готові більше 1000 в день, що я думаю навряд), а скоріше 5 днів. Вартості всього будуть залежати від того, яке авто ви візьмете в рент, скіки буде витрата палива, скіки ночей в дорозі і в яких готелях ви будете ночувати І так - рент буде дорожчий через те, що ви берете авто в одному місті а здаєте в іншому. І підходять вам тіки великі мережеві ренти, в яких є офіси і в Торонто і Калгарі(на приклад)
-
Ну коли не залишається вибору - то модна і на авто ( бо залізниці в Канаді - те зе задоволення)
-
Є досвід біля 900 в день, але підозрюю що це не вигідно, надто багато буде затрат на всі дрібниці( будемо шукати польоти далі, одиниці з авіакомпаній беруть великі бокси у багаж(
-
Авто та карго це наші останні варіанти, бо бюджет поїздки не резиновий (
-
Подскажите пожалуйста как должно выглядеть разрешение на выезд питомца из Польши?
-
Звісно є. Точно таке можна зробити через Costco, але я не впевнений, що можна без картки клієнта. Ціну - зайдіть к ним на сайт(якщо ви не в Канаді - потрібно буде VPN ввімкнути з канадським ip) виберіть дати і клас авто і точки взяття і здачі авто - вам покаже ціну. Але якщо казати про декілька діб аренди - ціна може бути в рази (наприклад 800 проти 250 за два дні, це не конкретна ціна, а приклад)