Pets to Canada
-
Можно пробовать ВестДжет, у них нет ограничений по весу, только по разумным размерам переноски
-
Лучше вам что-то с Испании поискать, с Польши проблематично вылететь с животными. Сдавайте билет, если не прошло 24 часа.
-
12 кг французького бульдога! В салон не пустять
-
Мы летели ЛОТом из Варшавы с биглем 27/01. До покупки билета, звонили в ЛОТ , бронировали место на рейс для нашей 🐕, затем онлайн покупали билет и сразу же привязывали билет 🐕 в моему билету и оплачивали . Только так)) Можно это всё сделать одновременно в аэропорту при покупке билета у компонии
-
Спасибо
-
Якщо їдете ло Угорщини, вони не придираются до документів тварин. Головне, щоб було щеплення від сказу. Ну і мабуть, Чіп. В правилах перетину кордону з Угорщиною є офіційна спрощена процедура згідно якої, якщо у вас чогось не вистачає для тварини ви просто підписуєте папір що зобовязуєтесь все це доробити за місцем призначення. Можете на всяк випадок його роздрукувати. У нас його ніхто не питав. У нас перевіряли тільки паспорт. Зсилку на сайт якщо найду - скину.
-
Ось ссылка на сайт. Знайдіть там Угорщину зайдіть на неї і там ви знайдете реєстраційну форму ( вона і на угорській і нв українській). Саме тому я раджу їхати в Будапешт саме через Угорщину, якщо немає титрів та Ф1 - у них офіційно діє спрощена процедура. Заповніть цю форму ( про всяк випадок) і звичайно ж не торопіться її показувати - тільки якщо причепляться, до титрів чи Ф1. Ми зазнали через Чоп ( у нас теж тільки паспорт, Чіп та щеплення від сказу) і ніяких проблем не було.
-
Дякую💖
-
А як з обробкою тварини, чи у Будапешті шукати ветеринарку, щоб потім налітак пустили Чи в нас в Україні, вже голова кругом🤯
-
І ось нарешті сама ссилка!:) dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-do-nekomercijnogo-peremishchennya-tvarin
-
Ось, до речі на самому ж сайті Угорщини вказано, що для Українців достатньо Чіп та щеплення від сказу! А для інших документів заповнюєте форму. Але ж я кажу, у нас цю форму ніхто не запитував, просто перевірили паспорти на тварин і все. Тому я взагалі всім раджу їхати через Угорщину якщо немає титрів чи Ф1.:) Мы чаме через це цю країну і обрали, бо в них офіційно це дозволено.
-
Дивіться мы обробку від паразитів зробили в Україні. А вилітали мы трішки більше, ніж через місяць після обробки. Звичайно мы її не переробляли і ніхто її у нас не запитував при посадці. До відома в Будапешті, ветеринари обслуговують українців безкоштовно. То health certificate, або IATA Certificate ви спокійно можете зробити в Будапешті. Мабуть обробку також, я ж кажу, у нас вже була ( до речі, в Будапешті про неї запитали, чи є обробка, коли готували нам IATA Certificate).
-
Ви золото, дякую☺️