Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 239.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Anastasiia Kyryliuk
    wrote on last edited by
    Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом, можливо комусь буде корисним. Сьогодні прилетіли до Ванкуверу. Паспорт на кота європейський. В вересні зробили щеплення від сказу і титри, котику 2 роки. Всі календарні щеплення і чіп теж мав. Купували квитки в Люфтханзи, але рейс виконували EuroWings. Бронювали котові місце за 3,5 місяці. Тут вийшла дивна ситуація, нам підтвердили в українській підтримці, що в економі є місце на кота і нам потрібно купити квитки, а після передзвонити і забронювати місце котику. Ми купили (але в ківі), передзвонили, але інший оператор сказав, що місць нема і ніби не було. Ми перепитали кілька разів у різних операторів Люфтханзи і вони це підтвердили, тож чому нам пообіцяли місце коту під час першого дзвінка - невідомо. Так як 3,5 місяці тому я не знала про цю групу і нюанси покупки на агрегаторах, а квиток повернути без втрати коштів було ніяк, то залишилося дві опції: кіт в багажне відділення або апгрейд до преміума. Ми вибрали друге. Тому мій перший висновок - недарма в групах так багато пишуть про агрегатори. Але то був наш косяк 😄 Далі - ми прибули в Франкфурт і там я забронювала Felmo для кота за дві доби до вильоту. Це лікар на виїзд, вказуєте локацію і він приїжджає, дуже рекомендували знайомі. На жаль, запис в додатку відмінився за добу, бо лікар не зміг приїхати, проте пропонували інші дати, які нам не підходили. Я людина тривожна і про всяк забронювала також запис до ветеринара в місті. І так як Felmo не приїхали, ми повезли кота до ветеринара Ksenia Zamora. Ось тут моя величезна рекомендація! Ветеринар говорить українською, англійською, російською. Дуже привітна і запис можна зробити онлайн. Я мала роздруковану IATA, який лікар заповнила. Антипаразитку зробила, відмітку про здоров‘я в паспорті зробила, заспокійливе дала. Я дуже нею задоволена. Але в аеропорту жодного документу не подивилися, як і на самого кота 😃 Сподіваюся, що мій досвід буде комусь корисний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t584041493T Offline
    t584041493T Offline
    Igoryok
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, обмен формы 1 на международный сертификат на границе это платная услуга???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    С овчаркой и кошкой,дальше..2апреля
    1 Reply Last reply
    0
  • t681010513T Offline
    t681010513T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Ребят подскажите пожалуйста какие документы точно нужны на кошку для переезда с Германии в Канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Мій "китаєць " теж 8 кг, разом з переноскою на 9,5 тягнув, то вирішила не ризикувати і купила білети Аір Канада, вони беруть в салон до 10кг
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    З Відня(Австрія) ...був прямий Відень - Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t762152023T Offline
    t762152023T Offline
    Nadiya
    wrote on last edited by
    З якого міста/країни летіли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t762152023T Offline
    t762152023T Offline
    Nadiya
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t416815470T Offline
    t416815470T Offline
    Busy Kids
    wrote on last edited by
    Доброго дня, також будемо летіти з Відня. Але в багажному відділенні Підкажіть будь ласка чи потрібно мати ще якісь документи,крім титрів ,чіпу і міжнародного паспорту. Можливо Австрія вимагає ще якісь документи на вїзд тварин?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander Sultanov
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Та нічого такого Австрія не вимагала....подивилися його паспорт на стійці регістрації, і віднесли у переносці в спец.кімнату, де зважили( без переноски і роздітого) в мене "китаєць" був тепло одягнений. Але ми в кабіні летіли ,за багажне відділення не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксю
    wrote on last edited by
    Австріяки в цьому плані мені дуже сподобались, навіть додатково грошей за перевєс не взяли. У нас було 4 великі валізи і одна мала, що йде як ручна поклажа, але кожна валіза була важча за 23 кг, сумарно 13 кг лишньої ваги. І малу валізу відправили в багаж теж без доплати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста а что за Канадский бланк?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, в билете указано, что высота 45 см. Выше на пару см не может быть? В багажном отделении
    1 Reply Last reply
    0
  • t681010513T Offline
    t681010513T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответ ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    В вашем случае в Германии,..паспорт с вакциной от бешенства и клинический осмотр перед вылетом
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Любые североамериканские авиакомпании берут в салон до 10 кг а бывает и больше. Я летела вестджет амстердам калгари. У нас типо такса
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    viki
    wrote on last edited by
    Может кому интересно, 23 марта прямой Франкфурт-Калгари Air Canada 13.30 осталось только 2 места для котов в салоне
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Хотіла запитати, чи цей сертифікат оформляється в Україні ветеринаром, який проводив вакцинацію і тест?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    _
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, для вылета в Вену, обязательно менять, в Болгарии, собаке Украинский (синий) паспорт на их Европейский паспорт? Или наш подойдет, со всеми прививками, чипом и титрами?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags