Pets to Canada
-
Дякую
-
Зрозуміла, дякую Вам !
-
Так, ми ще в Бєдронку встигли збігати))) паспортний контроль на потяг на 23:30 відкривається о 22:30, тому до 22:00 мали б усі пройти. Стосовно ветеринара- не скажу скільки часу він займе, багато хто мав тваринок. Щоб мати більше резерву часу, беріть місця у перших вагонах, бо ми були в останньому. Але я квитки і туди і назад купувала в додатку Укразалізниці, щоб не стояти в черзі на вокзалі.
-
Если есть титры, то это уже всё отлично, тем более выдадут все документы. К карантину сейчас не так строго, не переживайте
-
Польша одна из самых строгих
-
Я вообще в ручной клади везла, и лоток и наполнитель, но, немногов прозрачном зип-пакете
-
Нічого не робіть, Амстердам самий лояльний по документах. IATA дійсна 10 днів, може ще і вона підійде
-
А що саме ви хочете у Канади узнати?
-
Ми перевозили в багажі і туалет-наповнювач і корм ( цілим відкритим пакетом) - все доїхало, ніхто нічого не конфіскував.
-
Я IATA не робила в Україні . Ми будем летіти може через 3, або більше тижнів . Чекаєм безкоштовні білети .
-
Мы в Болгарии делали обследование так как кошке плохо было и лечили тут же, ветеринар поставила запись в паспорт и в чип занесла информацию, просили не делать этого, но они тут все правельные. Да и мы тогда еще не знали что будем ехать в Канаду, а сейчас уже вынуждены ехать.
-
Заичайний пакет, я не памятаю 2 кг чи скільки він йде. Всі пакети ( к нвс і кішки і собака) були відкриті - і корма, і туалет - і ніхто нічого не забрав . Просто декілька пакетів не беріть, так як тоді можуть бути питання. А якщо один пакет і вскритий, то явно зрозуміло, що ви для власного споживання і на короткий термін....