Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Немає такої офіційної інформації, адже ніхто офіційно не аідміняа даний карантин. А довідку Ф1 ветеринарна служба може видати тільки через цей строк. Це, про що тут писали, малося на увазі, що зараз можуть закривати очі на ці 90 днів через поточну війну, але це суто людський фактор. Офіційно ніхто цей термін не відміняв. Більш того я не знаю, як ветеринар може видати Ф1 без цього карантину , адже він має внести всі дані в систему і вона просто не пропустить його без щаповнення цих данных. Але, як тут писали, що комусь давали цю Ф1 без карантину... Як це було можливо - мені до сих пір цікаво, але так ніхто і не розкрив карти...
    1 Reply Last reply
    0
  • t663529198T Offline
    t663529198T Offline
    Вита Скарлат
    wrote on last edited by
    Читала, что корм вообще нельзя, или чтоб он был производства США и теперь в растерянности, а что ж делать? Взять корма только на перелёт, а там на месте купить уже? Подскажите, пожалуйста!
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Не пугайте меня... что-то случилось?
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Если сначала сделать бронь у люфтханзы, а потом у эир кэнада запросить конферм то там должно быть видно тоже. Это не всегда бывает, есть свои нюансы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t407050251T Offline
    t407050251T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Девочки, мальчики, есть у кого-то нормальный перевозчик, который может кота перевезти из Одессы в Вену, или Кишинев -Вена?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O Y
    wrote on last edited by
    Просто у мене проблема в тому, що титри здали тільки вчора, а виїзджати через місяць(
    1 Reply Last reply
    0
  • t407050251T Offline
    t407050251T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Муж подобрал котика осенью, кто-то выкинул, он сейчас у меня дома, нашлась семья в Австрии. Документы есть. Очень нужно его сюда передать 🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana
    wrote on last edited by
    Ви спокійно можете пробувати, якщо не пропустять, їхати через інший ПП, або в іншу зміну. Офіційно нема, це суто на розсуд митника. Ф1 Ви можете отримати в Києві, Львові, Луцьку і от Рівне тут додали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Зрозуміло, але як я і написала - ніхто карантин не відміняв. Тому пробуйте до свого ветеринара звернутись, чи зробить він Ф1 ( але я не знаю як він може це зробити). Якщо ні, значить їдьте просто з титрами і зробіть звичайну довідку що тварина здорова. Вы через яку країну в Європу будете вїзжати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1230480769T Offline
    t1230480769T Offline
    RemoveJoinGroupMsgBot
    wrote on last edited by
    This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andriy Mikhaylov
    wrote on last edited by
    Привіт спільното. Плануємо вилітати з котом з Варшави до Торонто (білет на кота вже є), потім до Вікторії. Кіт з України був привезений в Варшаву в 2019 році. Зараз регулярно привитий, актуальне щеплення сказу (більше місяця). Чи хтось летів з Варшави? Які процедури потрібно пройти щоб опиринись на борту? Як відбувається внутрішній переліт по Канаді в АірКанада? Буду вдячний за відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O Y
    wrote on last edited by
    Або Словаччина, або Польща По Польщі на офіційному ресурсі вказано, що можна не мати всі документи, про це треба повідомити митника, і він має направити мене до ветеринара який мені зробить те що треба І як зрозумів тут, з групи, саме головне, паспорт, щеплення від сказу і титри
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana
    wrote on last edited by
    Це актуально для ПП Краківець-Корчова, там вет має бути цілодобово, для інших треба потрапити в робочі години ветеринара, і не факт що він буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by
    Акану берите минимум, она тут в два раза дешевле
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Вы все вірно зрозуміли - самі основні атрибути у вас є. Тому, я бы радила іам те, що і писала вище - пробуйте. Я за Польщу не підкажу, так як не через неї їхалала, але ж бачите як в чаті всі про неї пишуть, що вона перевіряє всі документи. Пробуйте! Ф1 не такий вже і обов'язковий документ. Я думаю і вас все вийде адже у вас іншого виходу немає!:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите как с поездами Видела тут писали доезд норм с Варшавы до Франкфурта А как с животными Нужно ли брать билет и пускают ли ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5769605279T Offline
    t5769605279T Offline
    Stefaniia Pshenichniuk
    wrote on last edited by
    Ну как мне лучше брать по пачке 2 кг если можно Или жидкий пару пачек? У нас собака на варёной натуралке,кот на сухом корме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O Y
    wrote on last edited by
    А через яку країну ви заїжджали ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t98951526T Offline
    t98951526T Offline
    Svitlana Zapolska
    wrote on last edited by
    Юля, а де ви знайшли в два рази дешевше? Бо я тільки на Амазоні поки що знайшла, але ціна трішки дорожче, ніж в Україні....
    1 Reply Last reply
    0
  • t830799284T Offline
    t830799284T Offline
    𝖎𝖗𝖐𝖆_𝖓𝖊𝖛🐍
    wrote on last edited by
    Можу дати номера до карго якщо летите з Польщі , у мене собака такої ж ваги то ціна від 9 тисяч злотих до 2500 доларів
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags