Pets to Canada
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Привіт спільното. Плануємо вилітати з котом з Варшави до Торонто (білет на кота вже є), потім до Вікторії. Кіт з України був привезений в Варшаву в 2019 році. Зараз регулярно привитий, актуальне щеплення сказу (більше місяця). Чи хтось летів з Варшави? Які процедури потрібно пройти щоб опиринись на борту? Як відбувається внутрішній переліт по Канаді в АірКанада? Буду вдячний за відповіді
-
Або Словаччина, або Польща По Польщі на офіційному ресурсі вказано, що можна не мати всі документи, про це треба повідомити митника, і він має направити мене до ветеринара який мені зробить те що треба І як зрозумів тут, з групи, саме головне, паспорт, щеплення від сказу і титри
-
Акану берите минимум, она тут в два раза дешевле
-
Вы все вірно зрозуміли - самі основні атрибути у вас є. Тому, я бы радила іам те, що і писала вище - пробуйте. Я за Польщу не підкажу, так як не через неї їхалала, але ж бачите як в чаті всі про неї пишуть, що вона перевіряє всі документи. Пробуйте! Ф1 не такий вже і обов'язковий документ. Я думаю і вас все вийде адже у вас іншого виходу немає!:)
-
Ну как мне лучше брать по пачке 2 кг если можно Или жидкий пару пачек? У нас собака на варёной натуралке,кот на сухом корме
-
Юля, а де ви знайшли в два рази дешевше? Бо я тільки на Амазоні поки що знайшла, але ціна трішки дорожче, ніж в Україні....
-
Угорщина. В нас перевіряли на тварин тільки паспорти.
-
Я думаю, це не канадський магазин. А ми ж говоримо саме про ціни в Канаді ...
-
У вас на скрине есть например для котов Вот цена в Латвии
-
А як вам Акана до речі? Бо пересадили котику на 1st choice, а його в Британській Колумбії не купиш, треба дивитись інші варіанти тепер :(
-
Билеты брала у Air Canada, рейс Luft-AC-AC, первым делом позвонила Luft, кота добавили, прислали конфирм, потом позвонила в АС, кота добавили, оплатила, прислали конфирм, но в нём не видно кота в Luft🤔 И на сайте Luft(хотя они прислали конфирм) вижу только кота на участке AC. Запуталась🤦♀ Позвоню немцам завтра опять, пусть распутывают меня😂
-
Наш ест Josera,но так как в Канаду нельзя провозить то что не выготовлено в Канаде,то нужно хотя бы Акану брать,но сегодня я почитала составы этих кормов,если так и есть на самом деле то я бы сама их ела 😂
-
Спасибо огромное!