Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 260.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1626379389T Offline
    t1626379389T Offline
    Alevtina Pleshakova
    wrote on last edited by
    Так, я читала у закріплених і подивилася відео з ютубу від телеграм каналу. Але ветеринар мені сказав сьогодні, що якщо ви зробите з цієї вакцині титри, то через чотири місяці, перебуваючи допустимо вже в Канаді або перед самим виїздом до Канади, у вас анулюються титри і на цьому моменті мій мозок зламався Чому вони анулюються? Я ж можу перед закінченням термінів вакцини, зробити нову вакцину і титри продовжують діяти правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5136021551T Offline
    t5136021551T Offline
    Anna Kravets
    wrote on last edited by
    Усім дякую за ваш час та ваші відповіді !! Можливо я неправильно написала своє запитання?🤔 і в заголовку ,замість,"підскажіть, будь ласка" повинно було бути,- "чекаю на ваші негативні коментарі"??? Люди,що з вами??? Я лише запитала поради!! А ви.... Будьте добрішими 🙏🙏🙏, а якщо ж у вас немає відповіді на поставлене автором запитання чи пораду,- пройдіть мимо!!!🏃 Щиро дякую всім за адекватні відповіді і за розуміння та бажаю всім хто в пошуках поради якнайшвидше отримати відповідь і без негативу!!!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Rost
    wrote on last edited by
    Титри робляться один раз і на все життя за умови своєчасної щорічної вакцинації
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281353447T Offline
    t1281353447T Offline
    Olia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, який повинен бути розмір переносу для air Canada та Люфтганза? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝔦𝔭𝔯𝔬𝔭𝔬𝔳𝔢𝔡𝔫𝔦𝔨
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! підкажіть хтось, буду вилітати з Франкфурта 8.03 а приїду 05.03! читав що потрібно довідку взяти за 48 годин до вильоту! може хтось знає контакти ветеринарів у Франкфурті куди бігти? заздалегіть Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Да, если не прошло 24 часа. И если это не туркиши
    1 Reply Last reply
    0
  • t809414929T Offline
    t809414929T Offline
    Julia Vibrazebra
    wrote on last edited by
    Внутри Европы нет границ, а остальное в закрепах
    1 Reply Last reply
    0
  • t286446283T Offline
    t286446283T Offline
    Evgenia Shapovalova
    wrote on last edited by
    Привет, может кто-то знает на польских поездах (по Польше перемещение) нужно ли на кота покупать билет? или у них бесплатный проезд на животное в переноске?
    1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by
    Ми дзвонили по скайпу . Чекали близько 30 хв , але це безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    Всем привет , какие авиаперевозчики берут на борт собаку до 10 кг веса с переноской ? Почти везде до 8 Боюсь , не впишемся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A P
    wrote on last edited by
    И еще вопрос. У меня собаки почти год в Европе , паспорта у обоих ЕС, есть прививки от бешенства и чипы. Нужно ли делать титры ? Собаки в Румынии. Лететь планируем из Вены. Больше волнуют не требования Канады. А передвижение между странами ес
    1 Reply Last reply
    0
  • t516725322T Offline
    t516725322T Offline
    anna
    wrote on last edited by
    А что за международный сертификат ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t667708044T Offline
    t667708044T Offline
    Ілля Горопаха
    wrote on last edited by
    Добрий вечір . Вже писала тут в групі … ми виграли білети … виліт 13 лютого .. мав би бути . Було тільки одне місце для собаки в багажному відділені , а в нас дві . Вирішили купляти простотще один білет на інший рейс . Але .. ми зараз в Італії , а тут ембарго на переліт тварин до 31 березня . Виліт в нас з Амстердаму … і щоб доїхати туди орендованою машиною 100500 тисяч😒😒😒 До чого все пишу ….ми залишаємось в Італії і будемо купувати білети , так щоб виліт був після 31 березня і точно було місце на двох тварин . Стільки інформації перечитала щодо вивозу з Украіни ,що голова вже не варить . Велике прохання ❤️❤️можливо написати мені в особисті … хто вилітав з Італії і як проходить в Італії отримання європейського паспорту, бо в мене вже був ОПИТ в червні цього року … іншого нам не дали . Просто вліпили нові вакцини . Буду дуже вдячна .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь-ласка!! Дозвіл на вивіз тварини потрібно брати у державного ветлікаря (Польша) за 48 годин? А у приватного огляд з поміткою у паспорт, сертифікат здоров'я і обробки за 48 годин? Живемо у дуууже маленькому містечку, тут ветлікарі не впевнені як це робиться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vullnet Osmani
    wrote on last edited by
    Stop saying it's not working, it's a scam. Have you tried @Adam_C_Warren_1 I just received my 24hous payment. Just with a $500 your life  will completely change I Invested with him several times and make a successful withdraw without any hidden fees thanks for being honest. Dm him through the name or link below @Adam_C_Warren_1 @Adam_C_Warren_1 👇🏃‍♂👇🏃‍♂ t.me/+ZdxyeD32RzpiNzg0 t.me/+ZdxyeD32RzpiNzg0
    1 Reply Last reply
    0
  • t516725322T Offline
    t516725322T Offline
    anna
    wrote on last edited by
    Это со всех стран ЕС надо? Я просто запуталась совсем 😩
    1 Reply Last reply
    0
  • t985351537T Offline
    t985351537T Offline
    Aliya
    wrote on last edited by
    Документ который гос.вет инспекция выдаёт
    1 Reply Last reply
    0
  • t1630579890T Offline
    t1630579890T Offline
    Bzzzzare
    wrote on last edited by
    сначала обработка с записью в вет паспорт, а потом к гос вету. Да за 48 ч. до вылета
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    спасибо!! а у частного врача нужно ещё что-то брать/сделать за несколько дней до вылета?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євгенія
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, уперше збираюся летіти з песиком. Приїхала в аеропорт(Краків-Амстердам, KLM), виліт через три години…на стійках відсутні співробітники аеропорт(Песик «in cabin“). Що потрібно далі робити?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags