Pets to Canada
-
Ні, вважається, що в такій недостатньо вентиляції, по правилах сумка має стояти під кріслом, він задихнеться в такій
-
Дивіться, що б він вільне себе там почував, бо завернуть швидше, якщо буде мала переноска.
-
У нас вот такая переноска. Кошке не давала седативное, я считаю, что это лишняя трата ваших денег. Как правило, они успокаиваются через время. Моя нервничает в машине. Потом усрокаивается и все
-
Подскажите пожалуйста! Летел ли кто-то с собачкой в такой переноске? Я сейчас пытаюсь выбрать подходящую для Бишона 4.5 кг, годик ему
-
52X27X35cm и цена около 700 грн в Украине
-
Sir what have you done. Money that I can't make in my 3month salary. You give it to in just three days. I can't say the amount for public. But thank you Austin Ramos. Please click on the link below to join his wining platform.
-
Hello everyone, I'm sorry for sending you this message. But please go and see this man platform with good income. Join his channel to see what the feature hold for you. I will forever invest in your platform Sir. I don't really know that online trading business is real. Till I meet you here on telegram. It's only those who have experience your good work will understand what I'm saying. @WEAlTHFRONT201
-
I'm sorry for posting this in the group but I can't take this good opportunity alone, all my friends and relatives benefit, it's for your own good believe it or not that the hourly payment Best of Bitcoin Life changing companies are now the best to invest in safely and securely. Please click the invite link he gives me to join the corporate channel Contact them to get started and EARN massively on yourself t.me/joinchat/U5TZyf4XerM3ZGZk
-
Тоді я б спробувала знайти приватного лікаря і зробити ІАТА сертифікат - він має повністю ту ж інфу, що і health certificate. Тим паче у Ейр Канади немає цього документу в списку compulsory їх цікавить щеплення від сказу перш за все. Мы летіли ейр Канадою із Парижу, у нас був ІАТА сертифікат, проте ми його спеціально нікому не давали щоб перевірити, чи взагалі питають його. Так от - ніхто його так і не запитав, тільки паспорти всі перевіряли і все. Тому я б на Вашому місці пошукала, де його можна зробити задешево , щоб він був, адже скоріш за все він не знадобиться. Но це людський фактор....
-
Португальськими Прага -Лісабон -Торонто по Канаді Aircanada