Pets to Canada
-
Тоді я б спробувала знайти приватного лікаря і зробити ІАТА сертифікат - він має повністю ту ж інфу, що і health certificate. Тим паче у Ейр Канади немає цього документу в списку compulsory їх цікавить щеплення від сказу перш за все. Мы летіли ейр Канадою із Парижу, у нас був ІАТА сертифікат, проте ми його спеціально нікому не давали щоб перевірити, чи взагалі питають його. Так от - ніхто його так і не запитав, тільки паспорти всі перевіряли і все. Тому я б на Вашому місці пошукала, де його можна зробити задешево , щоб він був, адже скоріш за все він не знадобиться. Но це людський фактор....
-
Португальськими Прага -Лісабон -Торонто по Канаді Aircanada
-
Особисто в нас такого не було. Нашого не виводили з переноски ні в одному аеропорту , напевно залежить які авіалінії і хто на зміні
-
Моя собака всегда была на натуралке, никакой корм вообще не воспринимала С начала войны пришлось переводить и что только не пробовала В итоге акана это единственный корм который ей нравится Иногда покупаю еще мясные консервы, что бы разбавить Попробуйте с разными вкусами поэкспериментировать
-
Тут продаєтьсч дуже багато брендів, що представлені в Україні, тому це взагалі не є проблемою. Acana, Royal Canin Hills, 1st Choice... Тому я б взагалі не сказала що тут стоїть якесь питання з акліматизацію щодо корму.
-
Доброго вечора. Цікавить чи хтось займається перевезенням тварин з Європи. Мені потрібно перевези кішку з Риму в Калгарі. Дякую за будь яку інформацію ☺️
-
Наскільки я знаю, то з квітня буде прямий рейс ВестДжета Рим-Калгарі
-
Так я в Калгарі
-
Я везла бишона в переноске как на фото ниже. Идеально!
-
Дякую. Запитала тому що наша кішка почала періодично кусати хвіст. Розмовляла з однією знаїмою у неї собака почала до крові гризти звіст після зміни корму. Ми бренд не змінювали, купили такий же Роял як і був, але щось не так. Може проблема і не пов‘язана з кормом, це здогадка.
-
Читала, що летіли Airtrantsat оформляли в салон як емоушинал супорт