Pets to Canada
-
Сорри, не дочитала. После прививки не раньше, чем через 30 дней делать титры. После титров карантин 90 дней. Но его сейчас не так строго придерживаются. (Хотя в Ирландии без карантина животное забирают просто в аэропорту в приют на дополнительный платный карантин)
-
Вибачте, що знову питаю, можливо хтось не побачив!Добрий день! Маю питання. Підкажіть будь-ласка. -2 людини, 1 кіт та 1 собака - рейс: Відень - Торонто 19.02 - собака летить у багажі - летимо прямим рейсом - кота оплатили по телефону - собаку, сказали оплатити на check-in, чи все правильно? Підкажіть, будь-ласка Чи потрібно мені дзвонити іще раз та уточнювати? Бо бачила тут інформацію, що собаку треба одразу оплачувати! Інформація з білетів на скріншоті. Дуже дякую за відповідь!
-
Мой до самолёта уже смирился с тяжёлой судьбой и молчал. В бусе пробовал кричать, давала КалмВет и кіт Воркіт, этим мочила хвост. И вы за своего кота переживайте, а не за людей, все кто больше 8 кг - выживут
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, что за правило, что минимум 2 вакцины от бешенства в паспорте должно быть? У нас щенку 6 месяцев, и бешенство только один раз кололи. Сегодня вообще прочитала, что если одна вакцина, то через 2 недели ревакцинация должна быть. Это так?
-
Так! На мене, на сина та на собаку
-
У меня у кота как панические атаки, поэтому я давала успокоительное, так как считала, что он может инсульт получить от страха;)
-
Там у вимогах були повідок та намордник, моя красуня проїхала увесь шлях з намордником на шиї, у Словаччині , підчас перевіркм квитків запитали де намордник, я показала на її шлю , їх це влаштувало😊
-
Добрый день ✨ Подскажите пожалуйста, мы едем с Амстердама в канаду , куда звонить, чтобы зарегистрировать животных на рейс?
-
Скажите, фото кота обязательно в паспорте?
-
Мы в Латвии,посмотрела есть Как давать напишите пожалуйста в личке,потому что переживаю за кота 11 часов в багаже
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
В авиакомпанию, которая фактически совершает перелёт