Pets to Canada
-
Так у животного паспорт ЕС изначально. Оно куплено в Европе
-
t.me/petstocanada/107449
-
t.me/petstocanada/107449
-
@Trade_With_Rose_william 🌺🙏☝️🏆⚽⚓✍️🌹 Confirmed Successfully trading with this platform I just make a withdrawal of $2,500 without charging fees by Investing my little money of $250 as my first trading so grateful get touched to win💯 👇👇👇👇👇👇👇👇 JOIN CHANNEL MAKE MONEY 🖕💰🏆 ⬇️💶🚖✅ t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0 t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0
-
🔰𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐲 𝐨𝐧𝐥𝐲🔰 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐚 𝐆𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭,𝐜𝐨𝐦𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐫 𝐬𝐦𝐚𝐫𝐭𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞𝐬,𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 $3,500 𝐝𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐚𝐧𝐝 $12,000 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐥𝐲 #𝐉𝐎𝐈𝐍_𝐍𝐎𝐖 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥 t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0 t.me/+npGnR_R9BWM0NjE0
-
Дякую за відповідь! Це Air Canada. Бачила що підписались за квиток, що їм сказали тильки оплатити. Коли я купляла, то я пояснила оператору, чому купляю у 2 сторони и чому не полечу у зворотньому напрямку. І вона завірила мене, що собаку тільки на check in можна оплатити.
-
Доброго дня, підкажіть чи хтось їхав з таким паспортом? Нам його видали в Німеччині коли робили чіп і вакцину від сказу. Зараз будемо їхати з України , виліт з Польші. Чи краще зробити укр.паспорт?
-
Будь-ласка, відгукніться хто летів(та прилетів Канаду) Air Canada(купляв квитки з Animal in hold) та оплачувавав собаку у аеропорту!
-
Рейс обслуговує люфтганза можливо? Бо те що я бачу в чаті, що при такій ситуації - платили в аеропорту люди писали (не мій досвід) А загалом, краще напишіть їм в особисті, вони ж могли видалитись
-
Здравствуйте!Мы находимся в польше,и ехать будем в канаду через италию.Нужна ли нам форма ф1?И где мне обменять её если мы едем поездом/автобусом с польши в рим?
-
Зачем, это ж европаспорт, а европаспорт Канада принимает вместо международного сертификата Единственное посмотрите,чтобы информацию они написали на английском,если на немецком то надо узнавать
-
Ні) я їздила у аеропорт Відня, і намагалась купити квитки там) вони скзали дзвонити у air Canada та все замовляти там, скзали, Ми можемо продати квитки лише на на людей, в так як виконує рейс Air Canada то замовляти і оплачувати квитки там, тому вам краще дзвонити туди одразу і з ними домовлятись, ми не можемо вам допомогти.
-
Международный сертификат это который меняется с ф1?тоесть при наличии евро паспорта можно не брать ф1?
-
youtu.be/GjEL5gCbT0M
-
Я точно не знаю,но вроде как нет, ф-1 нужен чтобы поменять на международный сертификат,чтобы например ездить и летать по ЕС. А если у вас паспорт уже Евросоюза,то зачем нужен международный сертификат.
-
У нас написано німецькою..
-
Это плохо конечно,я на официальном сайте читал,что если на английском или французском то подходит
-
Спасибо большое!
-
Здравствуйте, после оплаты через оператора пришло вот такое? Это и есть подтверждение, его хватит или нужно дополнительно ещё запросить что-то? Спасибо
-
У нас во втором письме ещё такая пометка.
16 Jan 2023, 06:08
89066/176960
about an hour ago