Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Подойдёт?
Нобивак почти у всех:)
Нас напугали, что производители разные Голландия подходит, да?
Спасибо вам огромное🙌🏻
Про рф не знаю нічого Я дізнавалася тільки ті країни звідки вилітають біженці України
Звідси теж літять українці
Я знаю що з рф зупинили авіасполучення багато країн А дізнаватися як там в цій країні ну зовсім не хочу, пробачте
Так я же спрашивала, какие названия вакцин подходят и все Я прекрасно все понимаю Но мы все заложники ситуации
Кто-то заложник ситуации, а у кого-то дом ракетами бомбили. В мене є інша думка і я не хочу тут коментувати. Це не політичні дебати.
Нет
Мне лично подтвердили в Германии украинский паспорт и поставили печать на титрах. Никакого паспорта другого не предлагали
Так, багато хто пише що німці до нашого паспорту ок. Поляки трошки можуть викаблучуватися. Але ви їм доказуйте і вони мають поставити.
Думаю, що вони вже просто втомилися від усього. Але все одно ВЕЛИКА ДЯКА❤️ їм за допомогу🇺🇦
Рекомендовали класть лёд в поилку, в целом хорошая идея. Ещё можно отдельно попросить авиакомпанию чтоб наливали воду, но проверить действительно ли нальют нельзя
Мне кажется спрашивали про прививки от бешенства, нет?
)))а точно ))😂это же группа животных ))🤪 О , мне тоже надо узнать !
)) Знаю что в Украине когда мы делали из подходящих была американская или чешская
У нас в итоге Биокан Р
Мені поляки поставили Rabisin а зверху печатка Biocan R
Якщо подивитися вимоги то у вакцині має бути певне співвідношення вірусу на 1 мг