Pets to Canada
-
Вони Вам іншого і не скажуть. Адже це прописано " згідно законодавства ". І вони всім так відповідають, мені а тому числі. Проблем є не вивезти тварину, а ввезти на іншу територію. Тому треба брати до уваги актуальну нормативку країни, куди вїзджаєте, а не з якої виїзджаєте. Наші ветеринарні служби це не відслідковують. А в більшості країн зараз під час воєнного стану діє спрощена процедура для українців. Згідно якої спрощений перелік необхідної документації. Титри, на даний момент, вимагає Польща. Інші країни можуть вимагати сертифікат здоров'я, який видається тільки після проходження 90 днів з дня здачі аналізів на титри. Проте більшість країн його зараз не вимагає а дозволяє проїхати, при необхідності заповнивши відповідні бланки. Ознайомитися з правила вїзду в різні країни можна тут: dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-do-nekomercijnogo-peremishchennya-tvarin Тому спокійно собі їдьте.
-
И просто паспорт и титры?
-
Дякую за інформацію🙏 Якщо хтось буде перетинати кордон зі Словаччиною - відпишіть будь-ласка🥺
-
Добрый вечер ! Если есть кто-то кто летел в Канаду с французским бульдогом отзовитесь пожалуйста!!!
-
Доброго дня всім. В мене є питання. Чи вимагає Канада "аналіз на титр антитіл до вірусу"? Збираюся перевезти собаку німецька вівчарка.
-
Ребята,караул !😱 Я в таком шоке не передать словами😭 Мы уже взяли билеты в Стамбул и через пару дней вылет в Канаду.Взяли эти билеты после того как ❗️нам дали зеленый свет в ветконтроле в аэропорту Минеральные Воды, нам сказали,что титры на антитела не нужны,мы выпускаем без них,НО имейте ввиду,что могут в Турции посадить на карантин.Но так как,наши знакомые летели тоже без титров и их на карантин не садили,мы были спокойны и взяли билеты.Сегодня звонили в ветконтроль в аэропорт уже по другому вопросу ,на смене была уже другая женщина и она сама начала спрашивать про титры,мы объяснили,что ранее нам сказали,что они не нужны и она говорит «ИМЕЙТЕ ВВИДУ,ЕСЛИ ВЫ ПОПАДИТЕ КО МНЕ -Я ВАС НЕ ВЫПУЩУ!» У нас просто шок. Две недели до вылета и что теперь нам остается только надеяться на удачу,что попадем не в ее смену?🤯 Была ли у кого-то такая ситуация ?Я в отчаянии 😔
-
Была, поехали сдавать срочно титры, за срочные (12-13 дней) заплатила 50 тыс за 2 кошек + такси в областной город.... Нам тоже принципиально справку ветклиника не давала, россельхоз надзор или как его там, даже письменный ответ мне прислал на мой запрос!!!! И сказал - не дождётесь без титров!!! Ждём... Хз чего, не дай бог ещё по норме не пройдут. Ещё в аэропорту сказали смотря какой ветврач будет, поэтому возьмите оригинал сертификата 🤦♀, а мы согласились на электронку
-
Ви через Ужгород будете їхати?
-
Подскажите, пожалуйста, какие у Вас были прививки, и сколько стоил билет. Заранее благодарю ☺️
-
Так, потяг Київ-Відень
-
Якщо поїздом то не підкажу. Адже якщо б машиною, я б радила через Чоп ( Угорщина) заїзжати, так як в Угорщині точно знаю, що діє спрощена процедура. Щодо Словаччини - я перевірила по тій ссилці, що Вам надіслала раніше. В мене для Вас погані новини. Там написано, що в грудні вони скасували спрощену процедуру ввезення тварин, тобто зараз треба заїзжати за загальними правилами. А загальні правила вимагають і титри і як ви називаєте його карантин в 90 днів. Тому навіть не знаю, що Вам сказати. Я не підкажу, як фактично пропускають офіцери Словаччини, закривають вони на це очі чи ні... Питайте в чаті хто з грудня ( здається 12.12.2022 вони приняли ці зміни) заїзжав через Словаччину...
-
За два дня в обычной ветклинике обработку сделали и выдали сертификат, что животные здоровы. На след день у повятого ветеринара взяли сертификат на вылет - 112 злотых за двух котиков, оплата только путем перечисления денег с польской карты (нам так сказали тогда). Это все негде не смотрели :) летели Люфтганза и аир Канада
-
Я про те ж і кажу, що не запускають Дякую Поки ніхто не відізвався, хто їхав через Словаччину(
-
Не " не запускають " , а відмінили спрощену процедуру в даному контексті для Словаччини. В Угорщині, я знаю спрощена процедура діє ( перевіряли нещодавно). Треба перевіряти кожну країну і актуальну інформацію на плановану дату заїзду. Бачите, в Словаччині її відмінили тільки місяць тому. Шукайте, хто нещодавно переїзджав. Якщо не знайдете і можливості поміняти квитків немає, я б на вашому місці ризикнула їхати з тим що є - у вас все на руках, тільки немає можливості чекати 90 днів. Ну то будете пояснювати прикордонцю, якщо що, що не маєте часу.
-
У нас такі ж компанії (переліт буде в березні), підкажіть,будь ласка, які документи у вас запитували в кожному випадку?яка у Вас переноска була розміром?і стосовно пересадки -чи довго перевіряють тварину під час пересадки?дякую!
-
У нас был паспорт ес 🇪🇺 немецкий - везде смотрели только его ( при посадке в Кракове и по прилёта в Торонто - хоть там его даже не открыли) На пересадках вообще не смотрели на животных и их доки. Мы летели Краков-Франкфурт-Торонто-Монреаль-Виннипег Переноски им тоже были без разницы. Я покупала что-то стандартное на польском Амазоне.
-
Всім привіт! Перечитала закрепи і просто хочу уточнити чи правильно я все зрозуміла. Ми виїзжаємо з України до Польщі 1 березня (паспорт і титри є). Припустимо 27 лютого я беру у державного лікаря ф1. 28го лютого роблю від гельмінтів і огляд у нашого приватного лікаря, і у неї ж( бо вона робила вакцинацію) беру сертифікат вакцинації і iata, все вірно ?