Pets to Canada
-
все вірно, вони не потрібні. Але ЄС вимагало їх робити тим хто знаходився на території ЄС достатньо довгий час, коли тікав і ще не знав що робити далі)
-
Подскажите пожалуйста, нахожусь сейчас в Польше, нужно делать плановые прививки. Прививки можно сделать в любой ветклинике? Что-бы в будущем они были действительны для Канады?
-
Ребята,подскажите пожалуйста В какой стране можно сделать европейского образца паспорт для кошки ? В Австрии сказали ,что нужно ждать 3 месяца 😔 Украинского паспорта нет,так как кошка была домашней и никуда не выезжала Помогите пожалуйста 🙏🏻
-
Німеччина точно видає можливо Польща, але не всі клініки бо ща новими правилами нам вже не дають ЄС паспорти
-
Спасибо 🙏🏻
-
Я в словакии сделала без проблем. За паспорт и прививку от бешенства заплатили 20 евро. По времени-ну минут 15,пока она в базу всё внесла и заполнила)
-
Завдяки @mshwsbrg в нас тепер також є розділ про Естонію 🙂
-
Скажіть, будь ласка, чи в когось перевіряли, чи достає собака головою чи вухами до верхньої стінки переноски? Чи були якісь зауваження?
-
Понял. Спасибо большое, что отписали. Возьму на вооружение) Удачного Вам и Вашему питомцу перелёта!
-
Я читала що в когось перевіряли. Це якщо вона у бережному відділенні летить
-
Так, я про карго й питаю
-
Теж читала, але лише один раз
-
У нас собака трохи дістає головою, але може нормально стояти
-
І сидіти, як йому хочеться
-
Але все одно трохи лячно
-
В правилах це прописано у кожної авіакомпанії. Якщо вона може встати думаю це ок але спитайте окремо у авіаперевізника
-
В нас перевіряли
-
У Франції всі ветеринари приватні
-
Наша торкалась кінчиками вух, наче не звернули на це увагу
-
Доречі, хто летів із Франції напишіть які документи у вас запитували а я пропишу в доку. Дякую заздалегідь!😇
8974/174969