Pets to Canada
-
Наша торкалась кінчиками вух, наче не звернули на це увагу
-
Доречі, хто летів із Франції напишіть які документи у вас запитували а я пропишу в доку. Дякую заздалегідь!😇
-
Більше перевіряли чи може вільно розвернутись
-
Значит будем брать справу в частной клинике ! Летим с Парижа ! Думаю проблем не будет !
-
Доброго дня) поділіться будь-ласка досвідом, хто летів чи планує летіти з лабрадором, або песиком вагою 40-45 кг. Якими авіалініями? І чи вилітав хтось з Туреччини?
-
Вітаю, чи є в кого контакти, хто зможе перевезти тварину і зробити всі документи?
-
Petsvoyage
-
Оце так песик!)) я лише зібрала необхідні документи у закріпленому повідомленні зверху чата. Про авіалінії сподіваюсь хтось підкаже)
-
Скажите пожалуйста как насчёт кормежки животного в салоне, или вообще можно ли просто взять на борт пачечьку мягкого корма или жменьку сухого? Никогда не летала, недавно узнала что даже воду на борт брать нельзя. Буду лететь 26 часов ,с пересадкой в Португалии 13 часов. Во время пересадки бы покормить хоть чуточку
-
Во время пересадки покормите конечно, думаю где то в туалете можно
-
Еду в отличии от воды как раз можно брать с собой
-
Но опять таки все зависит от авиалиний и места вылета
-
Друзі! Хто в Польщі і кому як мені видали окремий аркуш про вакцинацію від сказу та посвідчення про чіп без занесення у паспорт: я подзвонила до клініки яка це видавала Вони кажуть що це слугує замість паспорту. Вище документ про який іде мова.
-
Воду попросите у стюардессы в стаканчике
-
Так 😅 деякі авіалінії не допускають таку вагу в багаж, а на інших ціна така, шо треба продати нирку 🙈 про перевізників взагалі мовчу
-
Тому питаю про досвід, чи може хтось знає як це вигідніше зробити
-
В ручную кладь или куда? Читала ещё что в Канаду нельзя ввозить корм
-
Спасибо
-
Мы летели из Таллина, у меня в рюкзаке с собой было куча еды для меня) и в кармане куртки пакетик с собачьими вкусняшками, никто ничего не сказал
-
Корм ввозить действительно нельзя, но если у вас будет небольшая жменька или вы просто выбросите его по прилету, то проблем быть не должно
8992/175357