Pets to Canada
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, чи достатня це заміна Health certificate? Бо мені скзали, що у Словаччині такого сертифікату не видають. Також, маємо: чіп, вакцинацію від сказу, вакцинацію від паразитів, обробка від кліщів і т.д., огляд та підтвердження від ветеринара, що тварини готові летіти(у паспорті), IATA та rabies vaccination certificate. На кожну тварину: собака та кіт. Дата 18.02 бо вони не працюють у суботу, попросила поставити завтрашню… фото зараз скину
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, чи достатня це заміна Health certificate? Бо мені скзали, що у Словаччині такого сертифікату не видають. Також, маємо: чіп, вакцинацію від сказу, вакцинацію від паразитів, обробка від кліщів і т.д., огляд та підтвердження від ветеринара, що тварини готові летіти(у паспорті), IATA та rabies vaccination certificate. На кожну тварину: собака та кіт. Дата 18.02 бо вони не працюють у суботу, попросила поставити завтрашню.
-
Доброго дня. Летіли з Варшави в Торонто. Мали український паспорт міжнародного зразка, документи з митниці, титри на сказ, який ми робили десь три роки назад та в паспорті мали помітки, що ми робили прививки від сказу щороку. Перед вильотом ми жили у Варшаві місяць, тому документи з митниці уже не підходили. За декілька днів без собаки сходили на Гагаріна 5 та 15, записалися на прийом на Гагаріна 5 за день до вильоту, а на Гагаріна 15 (це державна установа) взяли анкету і тут записуватися не треба, жива черга і приходите без собаки. В назначений день прийшли на прийом, лікар оглянула, перевірила чіп, дала таблетки сімпаріка, зробила записи в паспорті, дала ще якийсь папірець, потім пішли на Гагаріна 15, дали паспорт, заповнену анкету, титри і чекали 20-30 хв, нам видали документ. І все.
-
Добрий день! Дякую за вашу історію. Теж планую летіти з котиком з Чехії. Зробила йому паспорт ЄС, там є вакцина від сказу. Я думала, що крім цього нічого не треба, бо на сайті, де я робила візу CUAET є форма де ти вводиш вид тварини, країну звідки летиш і показує перелік документів, які треба. Там був лише паспорт. І ветеринар чеський так теж сказав. Але я почитала багато всього у цьому чаті і бачу, що навіть, якщо люди летять з Європи, то беруть з собою IAT сертифікат і медогляд дозвіл на політ. Це про всяк випадок чи іноді дійсно перевіряють і краще зробити?
-
а вы какой компанией летите? обычно у всех есть требования по размерам
-
Писали выше про такие переноски, что придирались к ним. Якобы они не из ткани, а твердые.
-
Добрый день!Подскажите, пожалуйста,в международном вет.паспорте обязательно вклеить фото животного,если лететь с ним в Канаду?
-
обычно мягкие сумки для перелёта, важно, чтобы ещё вентиляции было достаточно если по размерам компании подходит и животному там хорошо, то порядочек, я так думаю :)
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, купили билеты через Люфтганза, позвонили они подтвердили кота на оба рейса и сказали оплатить уже в аэропорту 100€ Никаких дополнительных сообщений на почту не приходило, все ли в порядке? Так и должно быть?
-
Спасибо
-
-
Перезвоните им, попросите чтоб отправили подтверждение брони на питомца
-
Дякую, вам також!☺️