Pets to Canada
-
Боже, успокоили, а то у меня аж глаз дернулся, с Амазона закрытые лотки дешевле приехали🙈
-
Якщо транзитом, то не потрібно
-
Конечно ,в группу напишу
-
я особисто не купувала саме так квитки з тваринами, нічого не можу сказати, хоча сам сайт я дуже люблю)) просто пишу засновуючись на попередженні тут щодо покупки на таких сайтах((( в мене особисто був такий досвід, що я коли телефонувала за місце/бронювати то після того, як оператор сказала "так є місця", вона швидко додала "але я не можу вам гарантувати, що вони будуть через 10 хвилин тому мені було спокійніше переплатити, взяти по телефону квитки, але точно знати що все вийде)
-
Це однозначно реакція на стресс після довгого перельоту - все таки для тварини це стресс, не забувайте. Як давно ви прилетіли? Зазвичай, подібна реакція має пройти через декілька днів. Щоб він заспокоївся - треба максимально комфортну обстановку йому дома зробити. Особисто я проти того шоб давати тваринкам якісь заспокійливі. Саме краще природнє заспокійливе для тварин - це їжа. Вони завжди стресс намагаються "заїсти" ( правда, дівчата, схоже на нас?:)) Тому я, наприклад, своїх завжди після от таких стрессів " відгодовую ", тобто десь тиждень чи більше даю більшу порцію їжі, ніж зазвичай. Так вони відкормлюютьсч, ну потім потихеньку знижую. Треба ж їх якось заспокоїти?:)
-
Антивакцинатори є всюди
-
Ми взяли спеціальний фумігатор з феромонами для кота, фото надам за потребою, купляли в Європі, може є в Канаді
-
Добрий день!Скажіть будь ласка,як і де можна оформити собаку,як Emotional support dog?
-
Хтось з Канади в Європу з собачкою, який досвід ? Які документи треба підготувати ?
-
Можете підсказати номер телефону