Pets to Canada
-
С люфганза я общалась на польском языке, так как заказывала билеты с Польши, AirCanad на английском(на выбор английский, французский, испанский, китайский)
-
А если на английском совсем беда , как то получиться с ними пообщаться ? 🙈
-
Я расскажу как было у нас. Я позвонила в люфганза и узнала если билеты для собачек(покупала 2 дня назад места были на каждую дату выбрала 29.03) ,затем выбрала рейс который мне подходил и потом звонила и узнавала в AIRCANADA если там места на интерусующий меня рейс. Затем началось самое весёлое купить билеты для себя и зарегистрироваться свою собаку. С люфганзой проблем не было всё точно и понятно, а вот с с AirCanada было чуточку тяжелее так за билет договарлся мой муж а уровень английского у него средний, но все получилось. Не переживайте всё получится просто сразу предупредите что английский не очень.
-
У люфтханзи є на березень
-
Привіт! Купила сьогодні квиток Прага-Вінніпег на офіц.сайті Люфтганзи (1 літак Eurowings, 2 літаки Air Canada). Дзвонила перед тим в обидві компанії, сказали, що є місце на кота. Після покупки передзвонила Eurowings, щоб додали “pet in cabin”, де мені сказали, що треба буде заплатити 100€ в аеропорту раз і не треба ні дзвонити в Air Canada ні окремо ще щось платити. Сказали, що відправлять імейл з підтвердженням броні місця для кицяна, але поки що нічого не прийшло. Мене це здивувало, бо тут в чаті читала купу раз, як оплачували наприклад Люфтганзі за кота і окремо Еір Канаді. Але мене оператор запевнила, що це єдиний квиток і нічого більше не потрібно. Переживаю, щоб все було ок, підкажіть будь ласка чи дійсно не треба ще раз дзвонити еір канаді
-
Вітаю! Плануємо у березні летіли в Торонто з Праги. З собою беремо двох морських свинок, яких привезли з собою з України. Ніяких щеплень та документів на тварин немає. Підкажіть, будь ласка, хто мав справу з транзитом по Європі та вивезенням в Канаду гризунів: чи потрібно робити щеплення та які необхідні документи? Дякую!
-
Дякую! Вишу зараз на лінії з ними. Сказали, правильно, що подзвонили. Але якась проблема виникла, хоч і є місця на борту. Вже майже годину слухаю музику, але ввічливий оператор періодично повертається, нагадати, що про мене не забули😅