Pets to Canada
-
Підкажіть будь ласка, а хіба не відмінили правило що можна брати тварин як емоційну підтримку до салону літака? У мене фр бульдог, і везти його карго - хвилюємось…
-
Питання не по темі . Ми вже маємо візи. Потрібна допомога іншим людям . На візу потрібно податись до 1 березня ? Є якась офіційна інформація ? Дякую
-
Можете, будь ласка, поділитися потім досвідом такого перельоту?бо у мене точно такий маршрут через місяць, спочатку Люфтганза до Франкфурту, а потім AirCanada до Торонто з кішкою в салоні.Буду вдячна за інформацію по розміру переноски, документам, як тварини перенесли переліт, чи давали ви воду та їжу під час дороги і тд.Дякую за Ваш час заздалегідь!
-
А як ви будете перевозити до Канади? У мене французскький бульдог дівчина, але її вага більше ніж 8 кг, як краще перевезти песика до Канади?
-
Здравствуйте, лечу в Канаду из Болгарии через Турцию вместе с котом, не возникнет ли проблем на таможне в Канаде? Из-за того, что кот пересаживается в самолёт и был на несколько часов на территории Турции?
-
Це наступний крок буде після України, в мене метис такси 12 кг. Думаю в багажному, але шукаю як то зробити у салоні. Бачила фото тварин на кріслі в салоні, а не під. Голова обертом, бо ще зі мною діти :) знайшла компанію в Україні яка перевозить до Канади, але хочуть 2.200 дол. Спробую сама.
-
кто то нашел уже гос клинику в Бухаресте?
-
Здравствуйте, есть кто летел из Софии через Амстердам в Калгари. Отзовитесь пожалуйста 🙏🏻
-
Добрий день ,і мені будь ласка дайте контакты
-
Ребятки, пожалуйста, подскажите как перевезти фокстерьера? Он как бы 7.6 кг весит, но высокий - почти 40 см в холке Приучили его к такой переноске - 47*26*27 см, но стоять он там может условно конечно. Вопрос в переноске: мягкая или твердая? Лететь будем из Стамбула Turkish Airlines