Pets to Canada
-
Давайте тут напишу, до не перший раз питаюсь. Ф1 виписали на Волинській при наявності титрів, по тел кажуть що не дадуть без карантину, але дають. Приїзжати з тваринкою, перевіряють чіп, коштує 250 грн. А от на міжнародний сертифікат без карантину не обміняли.
-
Спасибо!
-
Добрый день ,кто мне подскажет как сделать доверенность что бы посторонний человек привез нам собаку из Германии в Канаду ?что для этого нужно ?кто такое делал ?пожалуйста отпишитесь 🙏🏻ищем пути доставки собаки ,сами перевезти не можем
-
Доброго дня ! Купили квитки з Румунії - Франкфурт- Торонто - Вінніпег , перший рейс люфтгагза, другий Аір Канада ( брала через Люфтганзу), третій брала окремо у ВестДжет. Подзвонила і забронювала місця для тварини у літаку і у багажному ( в кожну авіалінію).Підтвердження на імейл отримала лише від Аір Канада і тільки на кішку у салон , бо сплатила за неї. Люфтганза вислала підтвердження на моє ім'я , що transportation animals : confirmed (але за без конкретного куди саме тварини ) , і спалата в аеропорту. Аір Канада каже вони на тварину в багажному підтвердження не висилають на пошту, хоча бачила тут в групі писала одна дівчинка і скрін кидала , що підтверджують. Висилала їм як приклад, вони все одно кажуть , що нічого не можуть зробити . Підкажіть , будь ласка , чи треба намагатися і далі в них запитувати , чи цього достатньо ? Можливо хтось літав ідентичним маршрутом і авіалініями, як все проходило ? Без зайвого стресу ? Заздалегідь дуже вдячна!
-
Даже с доверенностью Нельзя ?🥺 А Карго багажное ?у нас мелкий 3,5 кг
-
В Канаду нельзя ввозить не своих питомцев. Только Карго доставка как альтернатива, но нужен брокер и куча денег
-
Пока ещё не пробовали. Но у них на сайте, похоже, недействительный номер для укр звонков, поэтому не можем дозвониться
-
Австрийский номер если купить?
-
Добрый день! Видела кто-то отправлял такого типа переноску. Подскажите пожалуйста, на сколько она универсальная? Подходит под параметры всех авиакомпаний ? (Не закрепила фото. Через 5 мин только смогу отправить)
-
Это правда, вот только частник может отказаться без повятового
-
Это они ввели эмбарго на коммерческий ввоз недавно...это не зависит от веса. Но вы можете иого человека вписать одним из владельцев
-
Лучше добиться от эир кэнада подтверждения. Просто скажите им, что потеряли изначальный имеил и хотите весь билет ещё раз увидеть ну и питомцев...должно помочь
-
Добрый день! Видела кто-то отправлял такого типа переноску. Подскажите пожалуйста, на сколько она универсальная? Подходит под параметры всех авиакомпаний ?
-
Если я впишу его вторым владельцем вопросов к нему не будет и он сможет спокойно его привезти ? Получается мужа я уже не смогу третим владельцем вписать ?
-
Добрий день. Я вже заплуталася. Якщо у тварини є : паспорт нового зразка, вакцинація від сказу...та інші, мікрочіп, обробка від паразитів, IATA сертифікат та сертифікат про вакцинацію від сказу....і в паспорті огляд тварини...що вона може їхати та летіти...З цими документами я беру форму 1 і обмінюю на міжнародний сертифікат...... Чи потрібно ще якісь папери в Європі робити?
-
Впишіть ту людину власником в паспорт і все! Так, чоловіка не впишете, ну буде собачка на комусь одному з вас завжди висіти ( хто з вас вписан першим хозяїном) Повірте, це в житті не критично.