Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Велике дякую вам! Дуже гарні новини) у Варшаві трошки інакше у ветклініці, бо там не записують.
А це видавала державна служба? Чи звичайний ветеринар?
Державна
Спасибо за такое подробное описание!) я буду вместе с собакой успокоительное принимать походу, очень переживаю
І ви потім не брали сертифікат у ветеринара?
Та я теж приймала) хоч трошки поспала в літаку)
Ми спочатку пішли до ветеринара звичайного, вона нам поставила печатки і видала бумажки що тварини здорові. Потім з усим цим пішли в державну і нам видали сертифікат. І все
Дивно що у Варшаві їм ті печатки не треба. Бо вони у Варшаві видають не сертифікат здоров я а дозвіл на вивіз тварини… це трошки інше)
Ще раз дякую що розказали як це у Вроцлаві)
Так у Вроцлаві вона у сертифікату здоров’я вписують що можна вивозити тварину. Ну там так сказали коли ми приїхали на Гагаріна 15)
Шо у нас все ок і ми з цим можемо виїхати
Бо Гагаріна сказали чьотко «we do not provide health certificate» Я лише 2 червня зможу закинути сюди як виглядає той дозвіл
Супер інформація! Дуже дякую 🙏Прояснюється. В нас 4 тварини, нас 5, то ось готуємось
Будь ласка, знаю, шо поки розберешся вже і їхати не хочется. Але дійсно, не все так страшно)
А скільки годин був переліт?
Сам переліт 9,5 годин
А скільки коштував переліт кожної тваринки?
Підскажіть будь-ласка, якщо переліт з пересадкою чи потрібно мені телефонувати в обидві авіалінії щоб дізнатися чи є місце для собаки в багажі?
Кішка в салоні 120$, собака в багажу 360$
Так в обидві
Друзі, підкажіть, хто має досвід в Відні, де можна отримати health certificate перед вильотом?