Pets to Canada
-
Ника, @ZebraPet подскажите, пожалуйста: IATA брать строго за 48 часов до вылета? Или можно немного раньше? И если есть Ф1 и поменяли на международный сертификат, надо ли в аэропорт приезжать за день искать ветслужбу или можно прямо перед вылетом пройти чекин с собакой?
-
Доброго дня, якщо комусь цікаво то розкажу наш маршрут) Україна-Словаччина-Відень-Амстердам-Калгарі) На кордоні Словаччини дивились паспорт і обов’язково для них було мати титри) У Відні та Амстердамі взагалі нічого не перевіряли, якби я їм не втикала паспорт то може б і його не дивились) Летіла KLM i WestJet)
-
Вас не пустили з українською ванциною?
-
Неа, взагалі ф1 не робила і не планувала
-
Тільки титри на Словаччині сказали що потрібно, більше нікого ніякі документи не цікавили
-
Ні де не перевіряли, не просили показати такий документ?
-
Антитіла до сказу
-
Що таке титри?
-
Дякую
-
Так пишуть же, що це необов’язково. Чи обов’язково? Я заплуталась
-
Тоді поцікавтеся у державного
-
Мабуть то був приватний
-
Да к сожалению действительность, сейчас вы уже ничего не сделаете. Билеты пропали, необходимо бронировать места с письменным подтверждением от компании все остальное слова. Или в данный момент договариваться с одним из перевозчиком животных, чтоб вам позже привезли кота.
-
Можна вам написати в особисті?
-
Не скажу, бо ми в Польщі, і я тільки в п'ятницю побачила тут в групі хтось скидував фото з сторінкою і питанням що це таке. В Польщі знайшла інформацію що це потрібно (для Польщі) для подорожей. Ви написали що ваш ветеринар не знає що це таке, то для приклада вам написала що наш приватний вет теж про такі речі не знає.