Pets to Canada
-
Дякую
-
Так пишуть же, що це необов’язково. Чи обов’язково? Я заплуталась
-
Тоді поцікавтеся у державного
-
Мабуть то був приватний
-
Да к сожалению действительность, сейчас вы уже ничего не сделаете. Билеты пропали, необходимо бронировать места с письменным подтверждением от компании все остальное слова. Или в данный момент договариваться с одним из перевозчиком животных, чтоб вам позже привезли кота.
-
Можна вам написати в особисті?
-
Не скажу, бо ми в Польщі, і я тільки в п'ятницю побачила тут в групі хтось скидував фото з сторінкою і питанням що це таке. В Польщі знайшла інформацію що це потрібно (для Польщі) для подорожей. Ви написали що ваш ветеринар не знає що це таке, то для приклада вам написала що наш приватний вет теж про такі речі не знає.
-
Хто надав вам таку інформацію? Набирайте номер перевізника і напряму уточнюйте всі питання!!! Вони питають не тільки вагу, а і розміри боксу для транспортування
-
Підкажіть будь ласка, як можно перевезти до Канади декоративну мишку.
-
Скажіть, будь ласка, хто летів Air Canada, яку переноску вимагають в салон для кішки? Тверду чи м'яку? Я на сайті не знайшла інформації
-
Дякую!
-
в салон только мягкую
-
Если вакцина в действующем паспорте с печатью то можно без него
-
Добрый день, выезжаем с Украины 25.02 , пришла к ветеринару за ф1 20.02, она мне его выдала и поставила обработку этим же числом . Не будет проблем на въезде в Польшу (едем поездом ). Ф1 поменяла 23.02 .В Польше пойду к повятому за день до вылета все равно.
-
Добрый день! Кто приехал в Калгари з животным как решали вопрос с жильем? Есть ли вариант бесплатного временного жилья с кошкой?