Pets to Canada
-
Открыть вкладку «Звонки» Нажать на кнопку «Новый звонок» Выбрать из списка контактов пользователя Skype, которому вы хотите позвонить, или открыть панель набора номера и набрать номер (например, если нужно позвонить на мобильный или стационарный номер) Нажать кнопку вызова
-
Мені дівчинка в чаті тут лайфхак підказала - робите підписку на Вайбер out, зараз там 5 бекоштовних днів (потім одразу вимкніть її) і телефонуйте звідти. Платно, так.
-
Зі скайпу безкоштовно
-
Вот нашла в чате.
-
Спасибо огромное за ответ
-
Всем привет, подскажите пожалуйста кто летел с такой переноской в салоне с котом, небыло ли проблем?
-
На 7 Пересыпской в Одессе можно оформить только Ф1.
-
🙏🙏🙏 Допоможіть перевезти нашого кота до Калгарі 🙏🙏 WestJet не хоче бронювати місце для кота, бо переліт з двох частин і що коли є пересадка, то WestJet не бронює місце для тварини 🤯 Хоча інформацію уточнювали у них і купували білети через їх сайт безпосередньо. Кіт має і паспорт європейський, і в лютому зробили щеплення від сказу (дійсне 3 роки), АІТА є, інші документи теж готуємо. Переноска м'яка. Все є. Готуємо, щоб з нами летів... Зараз кіт в Хорватії. В середині березня буде у Відні. 🙏🙏🙏 Хто може допомогти з перевозом кота? 1) або з Відня 2) або з Амстердаму Будь ласка відгукніться, хто може допомогти або порадити щось в нашій ситуації 🙏
-
В мене був такий досвід, коли після седації у грумінг салоні привезли вже труп. Щоб ви розуміли, це стаття. Будь-яку седацію повинен робити анестезіолог, і тварину вам повинні віддати в такому стані, в якому ви їі привели. Ви маєте право запросити документи, підтверджуючий фах лікаря, або ж грумера. Якось я робила доклад з бази судових позовів. Досі пам‘ятаю, зо десь в Запоріжжі ветеринар в клініці, який робив седацію, після якої тварина помера, виявився якимсь дитячим лікарем, а клініка працювала без дозволу на подібні маніпуляції.
-
Спасибо
-
Спасибо