Pets to Canada
-
Здравствуйте. А есть такие группы по Онтарио, Торонто, Миссисуаге?
-
Подскажите разницу понятного и обычного ветеринара, частного. У меня ещё 2 недели до вылета, за 48 часов до это к частному идти на обработку, а к повятому зачем? Паспорт, чип, вакцины украинские.
-
Доброго вечора . Підскажіть ,будь-ласка, назву препарату в Канаді аналог препарата антисекс для кішки і де можна купити.дякую
-
Всім привіт! Може комусь буде цікавий наш досвід) У нас на руках було: паспорт, чіп, всі вакцини та обробки, титри(не пройшло 90 днів) та ф1 Їхали через Польщу потягом Дуже хвилювалась Нас випустили і пустили без жодних питань) Розумію хвилювання інших, бо сама така була та слухала їсторії як не пускають) Тому не хвилюйтеся занадто, все буде добре!
-
Я купляла за 2 мисяци
-
45 это собака или собака с переноской?
-
Шукайте непрямі рейси через інші авіакомпанії
-
Купували на найближчу вільну дату. В нашому випадку за півтора місяці до вильоту
-
Животные Виннипега есть, я сама на них подписана. Хотя живу в Калгари.
-
А скажіть будь ласка коли ви перетинали кордон?
-
Тотал с переноской
-
Пару днів тому
-
А далі летіли до Канади? І брали у повятого дозвіл на виліт?
-
Добрий день! Дівчата, підкажіть будь ласка купила котами такі перенсоки в літак. Тепер хвилююсь, чи пустять на літак. Розміри 43×26×24. Віконечко фіксується надійно, модна ще зав'язати шнурки. Коти вилізти не можуть. Але хвилююсь, зо там немає сітки. Може хтось мав досвід перельоту з такими переносками
-
Добрый день. Пожалуйста, подскажите размещают ли в гостинице возле аэропорта в Торонто с животными? У нас пересадка через Торонто, хотим ночь переспать и дальше лететь до конечной точки.
-
Добрий ранок. А яким потягом їхали?
-
Рисковано...я не берусь говорить, что годится.
-
Вот и я переживаю. На сайте так сфотографировано было, что вроде есть сетка. А по факту нет.
-
Без сітки їм буде важко дихати. Думаю, що не пустять вас з такою.
-
Спасибо, вот про пяточку я не подумала. Это точно. Пошла искать другие. Спасибо большое!🌺
16 Jan 2023, 06:08
92004/174547
8 minutes ago