Pets to Canada
-
Всё равно придется идти на чекин
-
Доброго дня! Де отримували ф1?
-
Рабиш не нужен, берите иата, если не поменяют ф1 и если в нем не будет канады
-
Из польши, через франкфурт
-
Откуда вылет?
-
Нет, не нужно
-
И еще вопрос нужно ли вклеивать фото животных в паспорт? Видела спрашивал уже кто то но не могу найти ответ
-
Наш досвід Київ- Канада коротко: були документи: ф1 і міжнародний паспорт( з інформацією про вакцинацію, чіп, стан здоров'я, обробкою і титри. Карантин не витримали). Сертифікати в Києві нам не поміняли. На кордоні з Польшею (КПП Ягодин) вночі кота проігнорували обидві сторони. Ніяких документів не дивились, ф1 на сертифікат не поміняли. Ветеринара вночі немає. Летіли з КЛМ варшава-амстердам-калгарі. При реєстрації показали тільки паспорт. Більше нічого в нас не було. Після обробки пройшло десь якраз 72 години. Але не знаю чи це має значення. Кота з сумкою зважили і все. Квитки купляла на сайті КЛМ за два тижні до вильоту. Спочатку знайшла два що більше мені підходять. Потім знайшла чат, попросила бота з'єднати з оператором. Запитала як я можу забронювати квиток і не оплачувати поки не буду знати що є місця для кота. Він запропонував зробити це разом з ним. Я скинула скріншот рейсів які мені підходять. І він мені знайшов один з них. Тоді поставив бронь і сказав чекати 72 год на підтвердження стосовно тварини. Але відповідь прийшла одразу. Кота схвалили. Він скинув лінк на оплату. І я сплатила. Все було легко і зручно. Писала на англ. Це було вночі. Можливо тому скоріше. В літаку кота брали на руки. Все ок. Дякую цьому чату за допомогу і підтримку!
-
Харків
-
Я не впевнений на 100% але Канада петс френдлі наче як законодавчо. В нас заброньований готель в Торонто, же проблем нема з тваринами, але в місті, не біля аеропорту
-
Наш опып в перелёте с собакой: летели Вена-франция-монреаль-Эдмонтон Из документов у нас был международный украинскмй паспорт, IATA, печать в паспорте что собака здорова, титры ( но карантин там не прошёл), ну и все оброботки и прививки Насчёт документов, у нас один раз из всех перелётов проверили паспорт и всё😁 Собака перенесла нормально, спокойно спала в переноске все перелеты
-
Доброе утро 🌞 Какой влажный корм можете посоветовать для котов в Канаде (Торонто)? Раньше они ели Gim cat Но здесь (в Канаде) я не могу найти его
-
Доброго дня! Скиньте хтось будь ласка приклад заповненого iata 🙏