Pets to Canada
-
40длина 30высота 30ширина
-
Подскажите пожалуйста кто и как летел с животным из Бухареста??
-
В поиске можно найти несколько историй
-
Покупатель нашелся в Украине,продали по доверенности,оформленной в консульстве. Думаю продажу машин лучше обсуждать в личке) а то сообщения о животных совсем будут теряться)
-
Подскажите,кто летел из Франции с собакой. Алгоритм действий
-
Візьміть ще до уваги, крім доставки страхівки, і переоформлення на канадський лад, той факт що в канаді фактично усі авто з електричними підігрівами двигуна та дистанційними запусками, якщо ви у провінцію, де холодна та затяжна зима
-
Всем привет. Возможно кто-то знает как улететь из Израиля в Канаду с собакой? Летели с Варшавы там получили карту профилактики(чип и прививка от бешенства), и лист А4(выдали на Гагарина 15) Какие документы ещё нужны?
-
Это стоит на стойке Lot
-
В закреплённых сообщениях тоже
-
Тоді спробуйте там пошукати Powiatowy Inspektorat Weterenarii
-
Я адреси тільки Кракова, Варшави та Вроцлава записувала
-
Ще треба мед огляд за 48 годин до вильоту та Health certificate На Гагаріна мали видати дозвіл на тревел
-
Ви в Ізраїлі транзитом?
-
Нет В Израиле 2 месяца уже В Варшаве получили разрешение,но я как понимаю оно индивидуально для каждой страны,и разовое? Паспорта у нас не было.
-
Насправді якщо ви летите транзитом, то вам би підійшла Варшавська документація А тепер думаю треба у Ізраїлі робити ті що потребує Ізраїль якщо ви звідти вилітаєте
-
Підкажіть, будь ласка, якщо виїжджати на Польщу з Ураїни і зразу в Варшаві сідати на літак до Канади, то чи можливо вилетіти з Польщі на основі тільки довідок з України і міжнародного паспорта? Чи потрібно приїжджати завчасно до Варшави і робити довідку на Гагаріна? Також чи можуть поляки не пустити 4 місячну собаку в Польщу транзитом, якшо немає титрів антитіл. Буде 30 днів після прививки від сказу
-
Раджу прочитати все що в закріплених повідомленнях
Але вам треба їхати на Гагаріна обов’язково
Титри не вимагаютт
-
А health certificate можна буде зробити в Україні перед виїздом, чи теж в Польщі. Можливо є опція замовити такий дозвіл на виїзд який видають на Гагаріна онлайн?
-
Ні, тільки фізично в живій черзі стояти
А українській сертифікат здається ок але лише якщо вам га кордоні поміняють його на міжнародний Він має бути англійською або хоча б продубльованих англійською І не пізніше 48 годин до вильоту
-
Подскажите вот такой паспорт со всеми прививками подойдёт для полёта в Канаду?
9267/176512