Pets to Canada
-
На сайте Канады пишут, что не нужна справка о вакцинации только с паспортами ес С Украинским надо
-
На практиці пропускають. Їм головне перевірити, що тварина вакцинавана. Ц нас були і старі вет книжки ( в еих і було щеплення від сказу) і міжнародний український паспорт. Я протягнула обидва, запитали , де саме rabies , і міжнародний навіть не глянути, сказавши, що він їм не потрібен. Тому не хвилюйтечь, українців точно пропустять.
-
Ну слава богу что так)
-
При цьому ще не було жодного випадку, що ге пустили через відсутність сертифікату rabies!:) Звичайно вони можуть запитати, так як це прописано в вимогах, але якщо його не буде, а буде інфо в паспорті ( з штампом і т.д.), то пропустять. Ну в крайньому випадку поясните, мол, вибачте, не було можливості його отримати, так як його дійсно можна отримати тільки в той кліниці, де робив щеплення. Скажіть, будь-ласка, у багатьох українців є зараз така можливість?:) От і вони розуміють цю ситуацію.
-
За корм написано кстати на сайте Канады Это чистая правда )
-
два вопроса: 1. подскажите карго перевозчика, с которым ваше животное успешно прилетело в Канаду или 2. может есть у кого возможность захватить с собой собаку в багаж (билеты за собаку оплачу, документы, справки, переноска будет), за вознаграждение. Собаку смогу передать в Украине, Молдове, Польше, Румынии
-
Розкажу свою історію перельоту, виліт з Вроцлава до Варшави з Варшави до Торонто з Торонто до Вінніпега. Ходили робили усі доки які можливо, в нас немає титрів. Щеплення зробили, але в паспорт не поставили, у паспорті було щеплення дійсне до 23.04.23 але нам у ветеринарній станції сказали без їх щеплення не дадуть хілт карт на котика. Зробили їх щеплення, як вже написала, але в паспорт нам не поставила бо в нас не було титрів. У Вроцлаві дивилися тільки паспорт і котика що жива і здорова. Далі в мене паспорт попросили тільки в Торонто коли робила декларацію на гроші. Все!!!!! Це може нам так повезло не знаю, але жодної тої бумажки що пишуть, не просили, у паспорті дивились тільки щеплення від сказу далі навіть не листали. Про корм везла при собі корм, ніхто не питав що це чи не можна. Забрали дитяче пюре одне було, сказали дитина доросла без неї обійдеться. Раджу робити усі доки що потрібно, і потім щоб жодної не попросили)))
-
Но я не думаю, что они прям будут всех проверять Опять же, как повезет Я например рискну с собой брать Потому что не кормить кошку сутки издевательство
-
Ооо класс ! Я думала наоборот в упаковке надо Спасибо за совет )
-
А где не подскажите ? Я как раз в Польше )
-
😂😂😂 Пушка ) Прям спасибо огромное за помощь )
-
Здесь вокруг отеля в районе 5 км нет ни одного зоомагазина толкового, зашел в один, а там вообще ничего нет, китайцы рыбок разводят и наполнитель для туалета продают, вообще пусто, как в сарай к деду зашел 😂 и наполнитель стоит 13 кад. Поэтому запасайтесь, так как в отеле будет горе с туалетом)))