Pets to Canada
-
не нашла как вы об этом писали, помнила, что была инфа, но уже решила фиг с ним подожду
-
А че Вы не зареквестили перезвон Вам обратно? так быстрее будет
-
І АН
-
ща. найдо найти)
-
если у вас под рукой ваше объяснение, то перешлите плиз еще раз, я себе сохраню, думаю не последний раз звоню))))
-
ще чергове питаннячко-перепитаннячко, на кота в кабіні все ясно у air canada (оплатила, бачу підтвердження), про собаку сказали оплата в аеропорту, це пам'ятаю, але сказали ніяких конфірмейшн не можуть надіслати, я перепитала разів 5 це дійсно так?
-
так же, как и на любую другую. алгоритм заказа билета - в закрепах
-
ну вот я ж написала, я как попугай раз 5 переспросила - ответ "нет без оплаты мы видим только в системе" я поняла, позвоню другому оператору еще
-
Всім доброго дня, скажіть будь ласка як правильно бронювати квиток на собаку(-Йорк 2 кг)
-
у Вас в билете должно быть написано что-то типа «AVIH - animal - confirmed»
-
це дійсно так? - шо не надсилають конфірмейшн про собаку в багажі (бо оплата на місці у air canada)
-
а где вопрос?
-
пришлите билет, можете в ЛС
-
В нас так було, але в системі рейсу підтвердження біля людини на яку зареєстрована собака: Animal in cargo hold. Якщо з кабінету AirCanada немає, то там є кнопка переглянути бронювання на сайті Люфтганза (не знаю чому, бо перевізник і бронювання було через AirCanada), менш з тим, там одразу видно без зайвих кліків, що з вами зареєстрований пес.
-
𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐲, 𝐈 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐫𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥. 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐮𝐦 𝐨𝐟 $2𝟎𝟎 𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐨𝐰 𝐢 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐮𝐩 𝐭𝐨 $𝟑,𝟑𝟎𝟎 𝐨𝐧 𝐚 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐥𝐲 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐜. 𝐓𝐨 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝟏 𝐭𝐨 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨. t.me/joinchat/y1qxFChKoIhmMGU0
-
дякую)
-
Спілкувався щойно з представниками LOTa, сказали що немає квитків з котиками до Торонто до кінця цього місяця
-
Сьогодні представництво люфтганзи закрито в аеропорту куди я їздив , завтра вранці ще раз приїду, або спробую зателефонувати та замовити онлайн
-
выбирайте другую компанию Лот мне тоже самое сказали в итоге выбрал на теже даты люфтгансу и аирканада - у них все окей было
-
Доброго дня. Для в’їзду до Канади достатньо тільки візи ( у мене Visitor) ?
16 Jan 2023, 06:08
94559/174385
about an hour ago