Pets to Canada
-
Бо вона може контактувати із іншими людьми і тваринами а тому має бути здорова
-
Люди вклеювали фото !! Робили тітри)
-
І це також не потрібно) але! Краще мати все і бути спокійним)
-
Бо це загальні правила до війни. Раніше і тварин отак просто не пускали як наших
-
Ну просто то до Польщі нас пустили 🤪😅 просто погладили по голові .. а тут я вже тиждень бігаю по ветеринарам і зоомагазинам🤪
-
Який тиждень 😅 другий місяць .. ми заїхали без вакцини ., не встигли .. в лютому закінчувалась в без чипу .. теж не встигли чіпувати., думали навесні. Хотіли багато подорожувати по Європі .. мрії збуваються в збоченому стані 🤦♀️
-
Митник мою кішку навіть не глянув! Але сказали шо вже там зробите все, бо там черга із біженців така була велика. Ми стояли 13 годин.
-
Я тоді не розумію нащо той дозвіл на вивіз якщо вакцина і чип в паспорті а на здоров’я собаки вони не дивляться 🤷♀️
-
Бо у вас нема паспорту ЄС і можливо все що ви зробили не співпадає із загальними правила Євросоюзу
-
Вони самі кажуть всі різне))) якби зробили єдині правила ЄС….
-
Нет
-
Добрый день))) Вопрос не по животным! Кто летит( или уже прилетели) с детьми и у кого дети старше 12 лет без вакцинации, что вы будете делать, тест? Где, в аэропорту?! Очень переживаю по этому поводу, дочь 16 лет не вакцинирована🧐
-
Я выезжала с собакой ещё 10 февраля, собирала ей документы месяц😂 и что вы думаете? Никто их даже не посмотрел, это было так обидно😅готовые титры отправили только месяц назад…И то они потерялись на почте🤣🤣🤦🏻♀️
-
Але ж ми все робили вже в Євросоюзі .. паспорт у нас на англ мові також
-
Ну от якщо у вас паспорт ЄС із вакциною то вам не треба той дозвіл)
-
Паспорт український але вакцина і чип вже європейські
-
Я зараз передзвоню ще раз на Гагаріна і спитаю шо вони дають і шо їм треба аби це дати І в чому різниця між тим шо вони дають і тим що робить ветеринар
-
Перестрахуюсь вже
-
Ось що я для них заповнювала
-
Буде якась ліцензія 😅
9476/176998