Pets to Canada
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста для въезда в канаду собаки что нужно? Паспорт международный собаки Чип Прививка от бешенства
-
Кто знает где найти список каких животных можно вывозить с Канады на авиокомпании ЛоТ?
-
Спасибо большое,там нет списка пород (((
-
Судя по всему, им все равно. Там написано, что назван ложится ответственность выполнения правил импорта и экспорта животных. То есть сам лот тут никаким боком, как мне кажется. Надо читать кого нельзя вывозить из Канады или можно. И страну назначения читать.
-
Подскажите пожалуйста, кто-то регистрировал животных на рейс авиакомпании Air Canada Express - Jazz?
-
Всім привіт! Прийшов лист три сторінки(фото прикріплю) Скажіть будь ласка це потрібно до 16 числа приїхати в Львів в візовий центр?
-
Там просто не все породы они берут ( мы позвонили им но там сейчас не отвечают а на сайте не написано!у моей знакомой были проблемы с собакой французский бульдог их не все берут из за их носа ,им тяжело дышать на высоте,а у меня боксер там полегче но нужно уточнять что бы потом небыло беды(((
-
А я не видела )))спасибо ))это список тех кто может?
-
Так, авжеж. Зверніться в ветеринарну клініку в вашому місті. Для початку з питаннями, бо титри не виключають карантину. А вже виходячи з інформації дійте. Зазвичай після титрів йде дозвіл з держ.ветеринарії на вивіз тваринки за кордон. Але терміни отримання результатів в різних містах/країнах різні + є обов‘язкові карантини. Тому дізнавайтеся виходячи з вашої місцевості
-
Доброго дня. Нарешті можу поділитися своєю поїздкою. Вирушала з України спочатку до Братислави. Виїзд був 02.03...на кордоні титри не дивилися...карантин не був витриманий. Ф1 нам дали...бо ми транзитом через Європу Перевіряли обробку від паразитів....з документів у нас був увесь пакет...включаючи сертифікат з митниці. Їх ми отримали 27.02.... Далі 03.03 я поїхала до ветеринара в Братиславі, щоб просто повторно пройти мед огляд (просто штам у паспорт і все). 05.03 зранку ми вирушили до Відня. В аеропорту зважили кота і сумку. Ніхто документи дивився...просто питали чи вони є. Переноску ніхто не міряв. Фото переноски прикріплю нижче. У Відні перед вильотом також ніхто на кота й не дивився. Тваринка була на підлозі. Доречі, пропустили корми для тварин у ручній поклажі. З приводу додаткової сумки...то брала рюкзак...все було ок.... В аеропорту Торонто заекларувала кота і в кінці....перед самим виходом...де здавати декларації....перевірили...паспорт тварини...а конкретно...вакцину проти сказу.