Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t424482861T Offline
    t424482861T Offline
    Lika Buchek
    wrote on last edited by
    Так, авжеж. Зверніться в ветеринарну клініку в вашому місті. Для початку з питаннями, бо титри не виключають карантину. А вже виходячи з інформації дійте. Зазвичай після титрів йде дозвіл з держ.ветеринарії на вивіз тваринки за кордон. Але терміни отримання результатів в різних містах/країнах різні + є обов‘язкові карантини. Тому дізнавайтеся виходячи з вашої місцевості
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Доброго дня.  Нарешті можу поділитися своєю поїздкою. Вирушала з України спочатку до Братислави. Виїзд був 02.03...на кордоні титри не дивилися...карантин не був витриманий. Ф1 нам дали...бо ми транзитом через Європу Перевіряли обробку від паразитів....з документів у нас був увесь пакет...включаючи сертифікат з митниці. Їх ми отримали 27.02.... Далі 03.03 я поїхала до ветеринара в Братиславі, щоб просто повторно пройти мед огляд (просто штам у паспорт і все). 05.03 зранку ми вирушили до Відня. В аеропорту зважили кота і сумку. Ніхто документи дивився...просто питали чи вони є. Переноску ніхто не міряв. Фото переноски прикріплю нижче. У Відні перед вильотом також ніхто на кота й не дивився. Тваринка була на підлозі. Доречі, пропустили корми для тварин у ручній поклажі.  З приводу додаткової сумки...то брала рюкзак...все було ок.... В аеропорту Торонто заекларувала кота і в кінці....перед самим виходом...де здавати декларації....перевірили...паспорт тварини...а конкретно...вакцину проти сказу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t875801298T Offline
    t875801298T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Забула додати. Летіли Air Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Sheremet
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, кто-то регистрировал животных на рейс авиакомпании Air Canada Express - Jazz?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Μίλα
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть будь ласка, які умови провозу тварини потягом? Україна - Польща Стаф 20кг, спокійна. Потрібно купувати окремий білет для неї? в переносці чи без? Чи взагалі пустять в потяг з нею? Якщо так, то потрібно кудись виходити з нею на кордоні? І які умови провозу в потязі по європі? Буду дуже вдячна за будь яку інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t504615912T Offline
    t504615912T Offline
    Лена
    wrote on last edited by
    Доброго вечора Підскажіть як ви з Пшемисля добирались далі по Європі? Мені потрібно до Бельгії але Flixbus не бере тварин і RegioJet до Праги також Може хтось їхав глибше і вернусь ж інші варіанти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t504615912T Offline
    t504615912T Offline
    Лена
    wrote on last edited by
    Це він на вокзалі у Пшемислі брали білети? Чи можна онлайн на сайті? Чи потрібна була переноска бо наш без неї їде
    1 Reply Last reply
    0
  • t899524003T Offline
    t899524003T Offline
    Olena Datso
    wrote on last edited by
    Це Air Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t899524003T Offline
    t899524003T Offline
    Olena Datso
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть які мають бути розміри м‘якоі переноски для кота, при перельоті у кабіні літака? Заплуталась на сайті, там пише для м‘яких переносок максимальний розмір 27*40*55см, але нижче вказані внші розміри ля конкретних типів літаків. То мені все ж на що орієнтуватись?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria Ishutina
    wrote on last edited by
    Пробуйте поїзди. PKP intercity. Вони їздять по Польщі, але є і закордон. Інколи беруть оплату за тваринку інколи ні. Мій чоловік їхав з пщемишля до Кракова потім до кельце. За обидва проїзди платив за собаку. А нещодавно купував білет кельце Варшава, то сказали,що за собаку не потрібно платити
    1 Reply Last reply
    0
  • t899524003T Offline
    t899524003T Offline
    Olena Datso
    wrote on last edited by
    Дякую! В принципі це логічно, єдине що мене збиває з пантелику, це те, що в вимогах написано, щоби переноска була достатньо простора, щоби тварина могла сидіти, лежати, чи стояти. І тут мене напрягає момент: як кіт має стояти у переносці висотою 20 см?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria Ishutina
    wrote on last edited by
    Брав на вокзалі, але можна і в інтернеті купити, і перед виїздом докупити для пса. Там є декілька умов. Тварина повинна знаходитися у переносці. Ще щось за намордник казали, але ніколи не перевіряли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    На тип літака
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by
    Что я вам могу сказать, когда вас пропускали на границе без всего, вас недоинформировали. Вас пропустили, с условием, что вы все документы сделаете на месте и до осени для украинцев почти все было бесплатно, и титры и паспорта. Теперь или титры или договариваться о новой прививке и паспорте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria Ishutina
    wrote on last edited by
    Ніхто перед посадкою не перевіряє переноску, але поляки дотошні, можуть вже почати розбирательсва у дорозі
    1 Reply Last reply
    0
  • t899524003T Offline
    t899524003T Offline
    Olena Datso
    wrote on last edited by
    І це у вас теж саме м‘яка, правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Я не знаю. Читайте в закріплених. Для того і переноска м'яка, щоб ви могли її зігнути в разі чого. В нас також більша, але при оплаті квитка для кішки саме оператор виправив розмір переноски під тип літака. Було 27*40*55, виправив на 43*40*20. Я сказала добре)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ri
    wrote on last edited by
    Здравствуйте. Все облазила не могу ни как найти пример заполнения common health entry document ни в инете ни в закрепах ( только пустые бланки), можете ссылку кинуть или скрины, буду очень признательна🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Kryvosheeva
    wrote on last edited by
    Если вы в Украине, то титры вам нужны, что бы заехать в Европу и получить Ф1. Самолёты из Украины не летают.
    1 Reply Last reply
    0
  • t395520279T Offline
    t395520279T Offline
    Дарья Олеговна
    wrote on last edited by
    Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, будем выезжать из Молдовы в Болгарию на машине, далее самолетом до Парижа и там два дня будем, а потом уже рейс до Калгари. Титры на руках будут, но у них будет не выдержанный 90-ый карантин. В Париже могут возникнуть вопросы?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags