Pets to Canada
-
Пробуйте поїзди. PKP intercity. Вони їздять по Польщі, але є і закордон. Інколи беруть оплату за тваринку інколи ні. Мій чоловік їхав з пщемишля до Кракова потім до кельце. За обидва проїзди платив за собаку. А нещодавно купував білет кельце Варшава, то сказали,що за собаку не потрібно платити
-
Дякую! В принципі це логічно, єдине що мене збиває з пантелику, це те, що в вимогах написано, щоби переноска була достатньо простора, щоби тварина могла сидіти, лежати, чи стояти. І тут мене напрягає момент: як кіт має стояти у переносці висотою 20 см?
-
Брав на вокзалі, але можна і в інтернеті купити, і перед виїздом докупити для пса. Там є декілька умов. Тварина повинна знаходитися у переносці. Ще щось за намордник казали, але ніколи не перевіряли
-
На тип літака
-
Что я вам могу сказать, когда вас пропускали на границе без всего, вас недоинформировали. Вас пропустили, с условием, что вы все документы сделаете на месте и до осени для украинцев почти все было бесплатно, и титры и паспорта. Теперь или титры или договариваться о новой прививке и паспорте
-
Ніхто перед посадкою не перевіряє переноску, але поляки дотошні, можуть вже почати розбирательсва у дорозі
-
І це у вас теж саме м‘яка, правильно?
-
Я не знаю. Читайте в закріплених. Для того і переноска м'яка, щоб ви могли її зігнути в разі чого. В нас також більша, але при оплаті квитка для кішки саме оператор виправив розмір переноски під тип літака. Було 27*40*55, виправив на 43*40*20. Я сказала добре)
-
Если вы в Украине, то титры вам нужны, что бы заехать в Европу и получить Ф1. Самолёты из Украины не летают.
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, будем выезжать из Молдовы в Болгарию на машине, далее самолетом до Парижа и там два дня будем, а потом уже рейс до Калгари. Титры на руках будут, но у них будет не выдержанный 90-ый карантин. В Париже могут возникнуть вопросы?
-
Якщо ви вже в Європі, то можете робити тест і летіти, карантину не треба.
-
Для вас аналогичный ответ, что и выше. Но, больше всего, что вы сможете выехать из Европы без титров, проблема может быть в вернуться.
-
Если делать титры в Европе, то карантин ждать не нужно. Получили анализ и все супер
-
Так о какой Ф1 тогда речь? Ф1 для выезда из Украины
-
Закрепленное #34
-
Его заполняет на таможне ветврач
-
Така
-
В Польщі. На алегро.