Pets to Canada
-
Доброго вечора/дня! Підкажіть будь ласка, хто стикався, ми придбали квитки з Франкфурта до Торонто авіакомпанією Lufthansa, заздалегідь уточнивши, чи можуть вони прийняти тварин на борт, відповідь була так, але після покупки квитка нам вже повідомили, що прийняти нашого кота не можуть, і постало питання, як його перевезти з нами, чи є окремі послуги з перевезення тварин? Буду вдячний та будь-яка відповідь, всім удачі
-
Нехай в єір канада вам напишуть листа на мейл, де вкажуть, що останнім часом ви не бронювали нічого, з цим листом пишете в банк і просите повернути вам гроші на рахунок (вони повинні бути заблоковані попередньою авторизацією), але, якщо гроші вже пішли з рахунку, то можливо ви натрапили на шахраїв
-
Добрый день , кто летит с Европы в Калгари в ближайшие пару дней напишите пожалуйста
-
Ви певно не уточнили у оператора конкретний рейс і наявність вільного місця де вам треба в салоні чи в багажу, якщо не пройшло 24 години, то можна здати квиток без штрафів. Перевезення тварини окремо коштує 1500-2000 доларів
-
Добрый день, подскажите пожалуйста справку ф1 когда меняешь в городе, нужно ли брать с собой животное?
-
Свой паспорт загран и все документы животного
-
Нет, не нужно
-
Спасибо! Иногда уже боюсь группу открывать, чтоб новый квест не обнаружить🫣
-
Напишіть їм листа і додайте квитанцію про оплату.
-
В Канаді запитували вакцинацію від сказу на котика
-
Привет, я Джессика из Хьюстона, штат Техас, ищу личного помощника. Вы можете работать удаленно. Вакансия имеется. Рекламодателям домашних онлайн-изданий, которые должны были помогать мне в повседневном бизнесе, будут платить 700 долларов в неделю. . Напишите мне для получения дополнительной информации о работе, если вы заинтересованы.
-
Здравствуйте, делюсь своим опытом, может кому-то будет полезно У нас померанец 3,5кг.Летели 5 марта из Камбоджи в Ванкувер, с пересадкой в Сеуле 26 января сделали ему первую прививку от бешенства, 21 февраля вторую (Нобивак), на основании её же сделали сертификат вакцинации от бешенства, перед вылетом, за 24 часа, прошли осмотр у врача и получили сертификат здоровья. На регистрации толком никто документы не смотрел, на пересадке в Сеуле вообще никакие документы не требовали, по прилёту в Ванкувер спрашивали только сертификат вакцинации от бешенства, причём сроки, за сколько времени до вылета была сделана прививка никого не волнует, главное чтобы она была актуальна(у нас период между вакцинацией и вылетом был 13 дней) Собаку мы задекларировали, но сбор с нас никакой не брали
-
Для вїзду в Канаду титри не потрібні. Вони Вам зможуть знадобитися пізніше, якщо ще захочите подорожувати із твариною ( наприклад, в Європу). В Канаді вы зможете їх зробити також без проблем, проте вони ьуь коштують дорожче - ціна для орієнтування тут в Канаді 500 долларів. А так вирішуйте самі, коли і де Вам їх робити. Саме для вїзду, Канада їх не вимагає.